Opel Servis

35AstrA35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2007 model arabamın ilk senesi doldu bakıma götürdüm. periyodik bakım yapıldı güzel fakat aracımın el freni acayip yukarda tutuyordu onu biraz alçaltmalarını istedim alçaltmışlar(vur dedim öldürdüler) arabayı teslim aldığım gün kullanmadım bugün didime geldim didime yaklaştığımda arabadan dumanlar çıkıyordu balata kokusu wardı balatalar yanmıştı opazın yetenekli elemanları sağ freni fazla sıkmışlar ve bana dedikleri ''kendi kaskonuzla çektirin.'' ''biz bişi yapamayız'' sizin başınıza bu gibi olaylar geldi mi?

abim bende cektim senin cektiklerini aracı akır almaz artık kendi motorumu kendim yapmaya çalışıyorum artık servislere güvenim kalmadı 2 liralık malzemeyide 5 liraya veriyorlar oda ayrı bir cabası

tek çözüm servise acayip şekilde çıkışacaksınız opel Türküye yi Almanya yı falan arayacaksınız elinizden ne geliyosa yapcaksınız adamları bezdireceksiniz artık dava mı ne olursa kampanaları balataları bilyaları falan komple değiştirecekler hayır yapamıyosan opel den anlamıyosan servis açma kardeşim millet senin tecrubelerinin masrafını kendi cebinden mi ödeyecek

bu arada üye arşivinde tanımak isteriz sizi
http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=11

arkadaşlar bnm silivride servisim varken yetkili servisler bana bu tür olayları o kadar çok pasediyolardıki anlatamam tabii bende gidip çok düzelttim ücretinide yetkililerden aldım bunun sebebi stajıer çck lar a bu tür işleri bırakmalarından kaynaklanıyor esas ustaları yapsa böyle olmaz snn arabanın balataları yanmıştır belli bir km sonra o balatalar sakınca yaratır her ne şekilde sigortanlada olsa o servise çektir ve balatalarını değiştirt + birde ısınan kampana tarafının aks bilyası podyalı diilse yeni gresleyip onuda ayarlattır çünkii o tarafın bilyasıda 1000/3000 km zarfında bozulacaktır
bu işlemler içinse sakın para mara ödeme gerekirse servis müdürüne kadar çık BU ONLARIN HATASI
geçmiş olsun.

yetkili servislerdeki son durum

çok para + çok zaman = %20 işçilik %40 memnuniyet

aynısı disk balata degişiminde bize de oldu Allah dan sehr dısında degildik goturduk ozur dilediler dezelttiler

Geri