opel servisleri...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
allah opel servislerine kolaylık versin yahu arkadaşla benim Corsa_N ın egr valfini değiştirdik.

ben böyle karmaşık ve servis elemanı düşmanı motor görmedim öyle sıkış tıkış öyle yerlere sokmuşlarki valfleri helal yani.

hele o egr nin yeri bu kadar çok ve çabuk bozulan parça nasıl olurda oraya sokuşturulur enteresan yahu :D:D:D

yetkili servisler uğraşşın onlara müstahak

Zaten bunu kuvvetle muhtemel insanları servislere bağlamak için dizayn etmişler gibi.

geçen hafta sonu bakıma girdi araba bi polen filtresini değiştirmek için
torpidoyu komple söktüler+ daha onun altından bi kaç parça daha söktü sonun filtreye ulaştı usta...

şaşırdım bende taaaa nereye sokmuşlar bunu...

allah opel servislerine kolaylık versin yahu arkadaşla benim Corsa_N ın egr valfini değiştirdik.

ben böyle karmaşık ve servis elemanı düşmanı motor görmedim öyle sıkış tıkış öyle yerlere sokmuşlarki valfleri helal yani.

hele o egr nin yeri bu kadar çok ve çabuk bozulan parça nasıl olurda oraya sokuşturulur enteresan yahu :D:D:D

Sorun olmazsa kaça değiştirdin sorabilirmiyim. Benim de otomatik corsam ilk defa çalıştırırken stop etti vakti geliyo egr nin

valla parçayı 185 ytlye 6 taksitle satın aldım arkadaşımla birlikte değiştirdik o yüzden işçilik vermedim çünkü kendimiz hobi olsun diye değiştirdik.

ok eywallah yetkili servis 420 ytl fiyat veriyor çünkü :D başka corsa egr değiştiren varsa fiyat yazarsa sevinirim.

hocam corsa N ne oluyor yaw?:confused:

Geri