Opel Team e 2 sefer gittim 3.tövbe..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkcemre29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ben aracımı 2. el aldım ön takım sorunu vardı forum tavsiyesi üzerine gittim yaptılar birde polen filtresini değiştirdiler, aracta sonra fark ettim aracın düz gitmesi için dreksiyonu tutmam lazım çok az sağa çekiyor, çok önmesemedim sonra polen fiitresini bir kontrol ettim filtre yanlardan içeri doğru kıvrılmış sonra kendim yeni filtre alarak değiştirdim, aradan aylar geçti geldim yağ bakımına....
işçilik 40
motor yağı 10/40 gm 48ytl
yağ fltresi corsa 1,3 markasız 15 ytl
polen fltresi 20 ytl
hava filtresi (markasız) 17 ytl
mazot filtresi (madien prc) 30 ytl
motor yıkama (hediye) 0
toplam 200 ytl
aradan zaman geçti araç yağ akıtmaya başladı en yakın opelciye götürdüm yağ filtresinin contasından kaynaklanan sorundan dolayı dedi ve filtreyi değiştirdi..
şimdi bir kontrol edeyim dedim ne görsem...
hava filtresinin arka 2 vidasını sıkmamışlar filtre kabinini üst kapağı toz içinde... polen filtresi keza yine yanlardan içe doğru kıvrılmış...
dizel motorlar için hava filtresinini öneminden bahsederken başıma gelenler çok canımı sıktı doğrusu...

kesin bilgim yok ama giden herkes memnundu.. sizin şansınız mı diyelim ne diyelim artık ama bi şekilde düzeltme yapacaklarından eminim..

kesin bilgim yok ama giden herkes memnundu.. sizin şansınız mı diyelim ne diyelim artık ama bi şekilde düzeltme yapacaklarından eminim..

:good::good:katılıyorum

kesınlıkle yeliz abladan bir cevap gelecektır.giden herkez memnun çünki.

konuya cevap opel team forumda verilmiştir. Destek çıkanlara teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri