opel vecra c 2004

kent36100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm mrb aracı çalısdırdıgımda hava yastıgı ısıgı ve tum ısıklar yanıyor sonra hava yastıgının ısıgı tekrar yanıyor neden acaba bugun denedım gerı fıtesdeyken yanmadı gerı cıkarken arabayla ama vıtesı 1 e atım az gıttım yandı veya calıstırıp 1 e atıp ılerı gıdınce hemen yanı sebebı nedır bazende sonuyor kendılıgınden neden aca gecıcı arza olabılırdedıler ama cozum nedır kımse bılgı vermedı ustalarımızdan acıl cevap beklıyom hepsıne tesekuler sımdıden

Ynt:

Bu tür bir problemle hiç karşılaşmadım. Ama bilen bir arkadaşımız vardır elbet. Geçmiş olsun

Ynt: opel vecra c 2004

kent36100 link' Alıntı:
slm mrb aracı çalısdırdıgımda hava yastıgı ısıgı ve tum ısıklar yanıyor sonra hava yastıgının ısıgı tekrar yanıyor neden acaba bugun denedım gerı fıtesdeyken yanmadı gerı cıkarken arabayla ama vıtesı 1 e atım az gıttım yandı veya calıstırıp 1 e atıp ılerı gıdınce hemen yanı sebebı nedır bazende sonuyor kendılıgınden neden aca gecıcı arza olabılırdedıler ama cozum nedır kımse bılgı vermedı ustalarımızdan acıl cevap beklıyom hepsıne tesekuler sımdıden
Sürücü koltuğu altındaki kablo soketini kontrol edin zamanla gevşebiliyor bu da airbag hatasına neden oluyor.

Genelde fransiz araclarda cikar bu sorun ufak soket ve sensör hatasidir halledilir

eski aracım vectra c idi benim airbag ısıg devamlı yanıyordu ve basit bi elektrikciye sorunu çözdürmüştük. koltuk altlarında kalan airbag soketlerı gevşeme yapabılıyor. özellıkle aracı yıkamaya verdıgımızde içini süpürürken koltukları bı anda gerıye dogru çok şiddetlı çekıyolar bu udurmda meydana gelıyor bu sorun . yanı koltukları ılerı gerı çekerken biraz hassas olcan vectra c den yoksa hemen ısık yakar affetmez :)

tesekuler arkadaslar umarım sokettendır resimli anlatabılcek arkadasımız varmı malum karsda yasıyom anlıyan pek elektırıkcı cıkmıcak sokup yanlıs baglar fılan soketlerı ben kendım yapabılırmıyım bu temızleme ıslemını yardımcı olursanız sevırım

arkadaslar cıhaza baglatım arac on dıreksıyon dakı hava yastıgı hatası verıyor neden olabılır acaba

kent36100 link' Alıntı:
arkadaslar cıhaza baglatım arac on dıreksıyon dakı hava yastıgı hatası verıyor neden olabılır acaba
Bağlantı soketinde oksitlenme olabilir, bağlantısını kontrol ettirin.

aracda kaza yok dırenc atılar ve dedıkı usta dıreksıyondakı hava yastıgında ıkıtane fısek var bırtanesıne dırenc atım lamba sondu dıgerı calısıyor dıreksıyon hava yaztıgında ıkıtane fısek varmı bir tanesı kaza anında patlıcakmıs ıs gorurumu pekı bırtanesı kurtarırmı bırde dıger hava yastıklarını etkılermı bu kaza anında tesekuler

Geri