Opel vectra b ÇaliŞip stop etme(lÜtfen yardim)

ftherdogan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
1996 model vectra b aracım var.Arac bundan bir kaç hafta önce yolda giderken stop etti ve tekrar çalışmadı.biraz bekledikten sonra çalıştı.O günden sonra araç bazen normal çalışıyor bazen araç çalışıyor hemen stop ediyor(ateşleme yapıyor).Tamirciye gidildi.aracımın krank mili sensörü değişti,bujiler buji kabloları değişti,araca geçici beyin takıldı,sıralı sistem beynine format atılıp tekrar yazılım yüklendi.Ayrıca elektrikçi diğer sensörleri kontrol etti.Aracımı cihaza bağladığımızda hata vermiyor.Birden farklı cihazda denendi.Bu gün ateşleme bobinini değiştirdi ustalar.Suan bir sıkıntı yok ama Aracı bugün kullanıp yarın çalışmıyor belli olmuyor yani.Arkadaşlar sizce sorun ne olabilir.Lütfen yardım edin.

NOT:arac lpgde de çalışmıyor aynı sıkıntıyı yapıyor.
Araca yapılanlar:
*hava-yağ filitreleri değişti.
*krank mili sensörü değişti.
*Aracın beyni değişti.
*bujiler değişti.
*buji kabloları değişti.
*sıralı sistem tüp beyni formatlandı.
*Ateşleme bobini değişti.

Benzin pompasi ne durumda

Arkadaşlar arıza çözüldü.Hava debimetresi arızalı çıktı.Değiştirildi sorun giderildi şimdilik.Ustalar ilk defa karşlılaştıklarını söylediler.Bilginize:cool:

geçmiş olsun inş bir daha sorun yaşamazsınız bizleri bilgilendiridğiniz için ayrıca teşekkür ederiz:)

geçmiş olsun. bende debimetreye baktırdın mı yazacaktım. :) o ustalar nasıl anlamamış hayret ettim. bende de vectra vardı aynı stop etme sorunundan dolayı ustama gittim. bilgisayarı baglayinca hemen debimetre değişecek demişti. birkaç ay degistirmemistim yolda stop edince vites düşürüp vurdurarak calistiriyordum baktım stop etmeler siklasti parçayı desgistirdim ve stop sorunu bitti.
benim başıma birkere geldiği halde hemen debimetreye baktir yazacaktım ama senin ustalar opellerle pek haşır neşir değil ki akıllarına gelmemiş. parça değişene kadar yapılan işlemlerin parası ne oldu? sana zarar sanırım

geçmiş olsun. bende debimetreye baktırdın mı yazacaktım. :) o ustalar nasıl anlamamış hayret ettim. bende de vectra vardı aynı stop etme sorunundan dolayı ustama gittim. bilgisayarı baglayinca hemen debimetre değişecek demişti. birkaç ay degistirmemistim yolda stop edince vites düşürüp vurdurarak calistiriyordum baktım stop etmeler siklasti parçayı desgistirdim ve stop sorunu bitti.
benim başıma birkere geldiği halde hemen debimetreye baktir yazacaktım ama senin ustalar opellerle pek haşır neşir değil ki akıllarına gelmemiş. parça değişene kadar yapılan işlemlerin parası ne oldu? sana zarar sanırım

arkadaşlar bende de bu sorun var ama bu parça kaç tl bana biraz fazla fiyat dediler sanki

Geri