Opel Vectra B'ye Astra H Jantı Nasıl Olmuş... ?

AlicanNalbat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar forumdan bir arkadasımız aracına bu jantları takmıs ve gördüğüm gün indirdim resmi ve jantlardan aramaya basladım fakat sizce nasıl birçok kşi iyi değil hoş durmamış diyor ama bence çok güzel olmuş. Şu ara jant aramakta oldugum için fikrinizi almak istedim.

37xz9.jpg

37y18.jpg

b ye en çok yakıştırdığım jant tigra jantı. bulabilirsen eğer hem orjinal gibi hemde çok hoş duruyor.bence astra h jantı olmamış.

opel-tigra-49d0d7ec8b2609.19499044.preview.jpg

ben sevdim aslında güzel ve sade durmuş

Vectra b2 sahibi olarak bende beğendim :) bide bi tavsiyede bulunayım arabadaki değişiklikler sizin zevkinizi yansıtır. hani kimine göre hoş değildir kimine göre süperdir. bu yüzden beğenilmeyecekte olsa zevklerinizden vazgeçmemenizi tavsiye ederim içinize sindiyse aramaya devam :)

Vectra b2 sahibi olarak bende beğendim :) bide bi tavsiyede bulunayım arabadaki değişiklikler sizin zevkinizi yansıtır. hani kimine göre hoş değildir kimine göre süperdir. bu yüzden beğenilmeyecekte olsa zevklerinizden vazgeçmemenizi tavsiye ederim içinize sindiyse aramaya devam :)

haklısınız yani sonuçta orjinal opel jantı çakma durmuyor diye düşünüyorum ve en temizini şuan piyasada lastikle beraber 750 tl gibi bir fiyata bulabiliyoruz :) hem 16'' fazla abartıda değil hemde satarken sorun olmaz diye düşünüyorum :) yoksa bbs lere bakıyorum...

Göze batan , olmamış denilen bir tarafı yok bencede..Yakışmış.. 10/8 verilir 16 inç jant kategorisinde 10/10 gt jantıdır :))
Velhasıl tombul yanak lastikden sıkıldım,biraz alçaltıp büyük ebat jant vectranın karakterini değiştiriyor..gt jantı bulamazsınız 17 18 bakın derim..

haklısınız yani sonuçta orjinal opel jantı çakma durmuyor diye düşünüyorum ve en temizini şuan piyasada lastikle beraber 750 tl gibi bir fiyata bulabiliyoruz :) hem 16'' fazla abartıda değil hemde satarken sorun olmaz diye düşünüyorum :) yoksa bbs lere bakıyorum...

Son karar sizin içinize sinmeyip pişman olmanızı istemem sonuçta sürekli siz görceksiniz o jantları :) Fiyatıda uygun bence tabiki karar sizin :)

jantlar fena değilde marşpiyele atılan vidalar çok kötü görünüyor.

Geri