opel vectra c 2004 uzakdan kumanda öneli

kent36100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabamın uzakdan kumandasında sorun var uzakdan cekmıyor yakındanda bazen acıp kapatıyo bazen acıp kapatmıyor acıp kapatıncada gec algılıyo 4-5 sanıye kadar acma tusna yada kapatma tusuna basınca 4-5 sanıye sonra ıslemlerı yapmaya baslıyor 5 tane pıl degısdım duzelmedı sorun nedır acaba

Ynt: opel vectra c 2004 uzakdan kumanda öneli

kent36100 link' Alıntı:
arkadaşlar arabamın uzakdan kumandasında sorun var uzakdan cekmıyor yakındanda bazen acıp kapatıyo bazen acıp kapatmıyor acıp kapatıncada gec algılıyo 4-5 sanıye kadar acma tusna yada kapatma tusuna basınca 4-5 sanıye sonra ıslemlerı yapmaya baslıyor 5 tane pıl degısdım duzelmedı sorun nedır acaba

Kumanda alıcısı-vericisi bozulmuş veya tozlanmış olabilir. Yenisine servis çok fiyat çekmiyorsa değiştirin derim.

pile değen demirler esnemiş olabilir mi? siz bastırınca temas ediyor ve işlem yapıyor olabilir. biraz dikleştirmeyi deneyin isterseniz öncelikle

özgun 88 kardeşim dedigini denemişdim ama olmadı yıne aynı tesekuler
mucahitduran arkadaşım yorumunuz mantıklı geldı aca bu sensor arabanın neresınde ankarada ıyı opel ustası varmı her seyınden anlayıp tamır yapabılen hava yastıgından tutunda zenon fara kadar motorundan fılan tesekuler

kent36100 link' Alıntı:
özgun 88 kardeşim dedigini denemişdim ama olmadı yıne aynı tesekuler
mucahitduran arkadaşım yorumunuz mantıklı geldı aca bu sensor arabanın neresınde ankarada ıyı opel ustası varmı her seyınden anlayıp tamır yapabılen hava yastıgından tutunda zenon fara kadar motorundan fılan tesekuler
Şaşmazda özel opel servisleri var, sormakta fayda var hocam. 50 TL'yi geçmez bence maliyeti.

tesekurler efendım

Geri