Arkadaşlar daha öncede paylaştığım cam açma kapama düğmesini biraz tesadüfende olsa tamirini yaptım. Şimdi sırada orjinal Opel Vectra C teyp ses düğmesinde. cam açma kapama düğmesinde olduğu gibi tozlanma yada oksitlenme olduğunu düşünüyorum. sesi açarken kısıyor, kısarken açılıyor bazen cok acılıyor bazen çok kısıyor. kısacası kendı isteğim doğrultusunda ayarlayamıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce tamir ettirmiş bu zamana kadar sorunsuz kullandım. anladığım kadarıyla bı kronik bir sorun ve sürekli tozlanma yada başka sebeblerden dolayı sürekli aynı sorun çıkabılıyor. internetten araştırdım fakat tam olarak tamirini yada çözüm yolunu gösteren bir arkadaş olmamış. Ben şu şekilde yaptım sorun çözüldü diyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Ses açma tuşunu çekince Plastik kısmı çok kolay şekilde çıkıyor. daha sonra Demir mil şeklinde kısım söküldüğünü zannetmiyorum yada sökülme şekini bilmiyorum. sorunun milden olduğunu ve tamirininde oraya yapılacak müdahale ile çözüme kavuşacağı için bilmeden hareket etmedim. o demir mil kısımdan sonra ne yaparak temizleriz yada çözüm buluruz... şimdiden tşk ediyorum...