Opel vectra cdx

ihsan_6341

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Baktım olucak gibi deil vectra'nın orjinali kalmıyor bende ufaktan modifiye etmeye başlıyorum vectra cılar ve tüm opelcilerden yardım bekliyorum.:)

9433529_0.webp

HR-5204.webp

809A.webp

HR-1260.webp

PİONEER 6050
HARWAR DHR-5204
HARWARD ANFİ
HARWARD KABİN BASS
:):):)
fotoğraf makinası bozulduğu için çekemedim ama şimdilik bunlar far konusunda da sizden yardım istiyorum modifiye farmı orjinal farmı
CIMG0298 (Small).webp

Son düzenleme:
ya farlar orjinal kalsada far üstünde oynama yapsam nasıl olur

Evet Giray'n söylediklerini uygularsanız görüntü dahada bi hoş olcaktır. Sitede bi laciver vectra cdx vardı onunda farlar boyalı ve logo iptali vardı çok güzel gözüküyordu. Fotosuda burda.

my.php
[/URL] [/IMG]

Son düzenleme:
merhaba ihsan,araban çok güzel nazar değmesin kazasız belasız bin..benceeee araba üzerinde fazla oynama derim,böyle cok güzel araban..yine de sen bilirsin ama panjur logo iptali falan da yapma derim..ama sislere xenon,parkları da xenon a uyumlu beyaz yapabilirsin(ben öyle yapmayı düşünüyorum) senin arabanın rengi de gri hem yakışıklı olur..

bence farlarınızı değiştirmeyin açtırıp içini boyatırsanız çok daha güzel olur angel'a göre

teşekkürler yorumlar için ama gaziantepte farımı acıcak usta cıkmadı bozulursa sorumlusu ben deilim diyorlar yani sakat iş ama kafama geliyorlar ben söküp temizliycem falarımı farların camını deforme olmuş toz almış aydınlatmıyor

Geri