Opel Vectra iç temizlik.

Kadahorlu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
meraba arkadaşlar. aracım 2004 1.6 vectra comfort. aracı yeni aldım kullanalı 1 hafta dahi olmadı. yalnız arabanın içi pis kullanılmış. kapı ve koltuk döşemeleri biraz kirli. titiz biri olduğum için canımı sıkılıyor. erzurumda çalışıyorum fakat zaman zaman trabzona gidiyorum. trabzonda temizlemeye 150 tl istediler. çok geldi bana. gerçi kuaför fiyatları öyle ama şuan pek durumum yok. kendim temizleyebilmem için bi temizlik aracı veya ilacı fln varmı acaba. bigilendirirseniz sevinirim :( ne önerirsiniz?

ben bu ıslerle cok ılgılıyım. ıc aksam parçalarını kosla oksi action kullanarak temızlıyorum ben. suya bulandırarak sunger ıle uyguluyorum. sonra halı yıkama makınasıyla tekrar sabunlu su sıkıyorum. sonra suyunu cekıyorum. onra tekrar su sıkıyorum ve tekrar suyunu çekiyorum. olay bıtıyor.. tertemız. tavan ıcınde halı yıkama ıcın elle uygulama urunlerı var. yıne suya katıyorsunuz. guzel bır bezle tavanı sılıyorsunuz. o da mis...

tavan sarkmıyor mu? dikkatli de silsen bir deforme oluyor mu acaba. bir ara ben de silmek istiyorum da...

kosla oksi action iyi fikir. bi müsait zamanda denemek lazım. tavanda sıkıntı yok. kapı ve koltuk döşemeleri kirli. halı yıkama makinesiyle yıkasak deforme etmez dimi.

kapı doşemelerını elle uygulama urunlerı vardır halı ve doseme temızlıgı malzemesi olarak satılır. elle uygulama urunudur. buyuk marketlerde bulursunuz. tavana da bezı ıslatacaksınız. sıkacaksınız hafıf. sonra nemli-ıslak bir bezle sıleceksınız.

anladım. aslında bunu o hale getirene temizletmek lazımdı ama neyse. insan arabasına bakmazmı. il merkezine gidince çözüm yollarını deneyeyim bari.

dıyorum ya cozumu cok kolay. ama bence bıraz daha sıcakları bekleyın bu uygulamayı yapmak ıcın. cunku ilk gün eger sabah yaparsanız tum gun araca bınemezsınız. hatta ertesı gunde bınecek olursanız koltuga poşet lazım oluyor otururken.

bende loc adlı bir ürün vardı onuda suya karıştırıp tüm yüzeylere uygulanabiliyor bence güzel bir ürün evdede kullanılabiliyor....

süPer yahu... ben kolTukLarı yapaMıyorDum fikiRler uyGulamaLar güZell :)

bu uygulamaları yaptıktan sonra camları 2 şer parmak garajınızda açık bırakın.

Geri