opel vectrayi sattip baska araba alana aranizda yer varmi? ...

ozgur_dezen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar daha bugun opel vectrami verip yeni hyundai santa fe aldim...
hyundai santa fe collorada 2WD + 7 kisilik

sizce nasil bi araba gorus ve onerilerinizi alsak :)
fotolar simdilik bu kadar sonra yeni fotolarini yakinda ekliyecegim....

screenhunter01oct191949kx0.gif

screenhunter02oct191950qw6.gif

buda benim oglan, arabayi aldik ya nasil kirletecek boyle iste :)

screenhunter03oct191951qo6.gif

yer var tabıkı
hayırlı olsun gule gule kullan

hayırlı olsun.. yol tutuşu iyiyse sorun yok... görüntü güzel..

Babamda Style modeli var bendede eski kasası vardı:D Yeniler mükemmel diğerine göre. Yanlız babamdaki 5 kişilik modeli ama oldukça ferah bi araç severim ben. Bence sınıfında 1 numara. Ne sorento ne captiva ne antara... Almadan önce oldukça fazla araştırdık. Yol tutuşu eskisine nazaran harika zaten. Bi sedan gibi olamaz ama siz bide sorentoyu sürün :D Motor 2.2mi buradakiler gibi? Amerikada 3.3 litre benzinlileri falan var Ayrıca amerikanın en güvenli aracı seçilmişti yakın bi zamanda

Eklemek istediğim bide şu var çekiş öndenmi arkadanmı?:D

Babamda Style modeli var bendede eski kasası vardı:D Yeniler mükemmel diğerine göre. Yanlız babamdaki 5 kişilik modeli ama oldukça ferah bi araç severim ben. Bence sınıfında 1 numara. Ne sorento ne captiva ne antara... Almadan önce oldukça fazla araştırdık. Yol tutuşu eskisine nazaran harika zaten. Bi sedan gibi olamaz ama siz bide sorentoyu sürün :D Motor 2.2mi buradakiler gibi? Amerikada 3.3 litre benzinlileri falan var Ayrıca amerikanın en güvenli aracı seçilmişti yakın bi zamanda

sagolun yorumlariniz icin gercekten begenmenize sevindim..evet buda 2.2 crdi
gercekten 7 kisilik olmasi daha bi guzel turkiyeye izine gelmek icin super bi arac bana gore hayirlisiyla bu sene kismet olursa gelecem izine...aileyi toplayip bi mangal sefasi yaparim artik burnumda tutuyor oralar :)

hayırlı olsun canavar gibi duruyo birde siyah daha ne olsun:)
sagol allah razi olsun simdiye kadar hic siyah renkli arabam olmamisti bakalim zevki nasilmis....

cekis onden kardes :)

4WD alacaktim cok yakiyor dediler beni vazgecirdiler :)

sagol.. valla siyah arabaya baska bi yakisiyor

Geri