Opel yetkili servisleri lpg takarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1devil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1devil1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
internetde yaptıgım arastırmalar sonucu bazı ıllerde yetkılı serıvslerın araclara lpg taktıgını ve garantısı devam eden araclarda sadece motorun garantısını ıptal edıp dıger garantılerı devam ettırmelerı

hatta motorun garantısıde su sekılde

lpg den dolayı zarar gelırse karsılamıyolar onuda zaten lpg yı takan karsılarım dıo yanı cogu seye opel garantısı devam edıyo

fakat bulundugum ılde Malatya da kı opel bayısı cıfte standart uyguluyo bazı kısıler taktırdıgı halde goz ardı edıp garantıyı devam ettırıyo bazı kısılere bızım gıbı takarsanız garantı bıter dıe tehtıt edıyo sızce napabılırım Malatyaya yakın lpg donusumu yapan yetkılı servıs varmı acaba ?

arastırdıgıma gore sımdılık opis ve opanın taktıgını gordum garantıyı bozmadan ankaradakı fırmalar

garantıyı bozmasınlarda yapsınlar :D ona razıyım bırazda malatyaya yakın nerde var acaba oyle bayı ankaradan daha yakın

garanti önemli arkadaşlar garantili olsun 1000 ytl fazla olsun

evet katılıyorum biraz fazla paranın önemi yok gibi duruyor ilerde büyük bi sorun cıksa kat kat cıkar bu para yanılıyormuyum?

valla ben opan'a taktırcaktım fakat benim aracım x14sz olduğundan ilsay lpg de taktırdım 500 e mal oldu işletmeyle 750.. eğer bi problem çıkmassa inş.. :D 1550 ytl lik lpg yi nerde harcardım düşünemiyorumki bi fark olmasın :D

bakalım elazığ karalar takıcakmıs 1 aya getıreceklermıs onlara taktırıcaz artık
lpg den dolayı sorun cıkarsa garantı dısı fakat arabanın teknık arızaları garantı dahılkınde yapıyolar

çok güzel takıyorlar:kop::kop:

orası oyle guzel takıyolar :mad::mad::mad::mad::D

ama yapcak bısı yok bı elektronık devre arıza yapsa ordakı 800-900 luk farkın 2-3 katını takıyolar :D

Geri