Opel zafıra 2,0 dtı 2001 74 kw

opel zafira

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar opel zafira vardi 2.0 tdi 2001 175000 km butun calistigim kazandigim paraya beraber ortaktik araba oyle bir makina idi arabayi uzun yola vurdugumda yani cek cumhuriyetinden memleket aksaraya cevirdigimde 35 saatlik kesintisiz bir yol mesafesi aliyordum. bana misin demiyordu ama arkadas ne zaman arabayi kapinin onune birakiyorum iki gun geciyor calistiriyorum kesin bir sorun veriyordu.bikmistim bende arabami satarak ve ustune o kadar daha para ekleyerek skoda superb aldim 2004 model 1.9 tdi 96 kw ve arkadas chip yapti araba oldu 180 beygir ama nasil yirtiyor yolu basmaya korkuyorsun altimdan kacacak diye bunla bu yaz turkiye aksaray yaptim dedim araba buymus 58 lt mazotla 1200 km yol gordu bulgar siniridan aldigim full depo mazotla aksaray 68 geldim ve tam ceyrek depo mazodum kaldi. muberek yolu yirtiyordu mazotu kokluyordu .100km de 4.6 lt yakti .simdi kafam rahat hic sorun yok al yagi fitreyi degistir baska bir sorun yok .konfor var kalite var hiz var ekonomik saglam ohh tam benlik .kurtuldum.darisi sizin basiniza:rakir::bir:

Geri