opelden imprezaya geçtim

montana_1366

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dgdg.webp

SANY0035.webp

tyjtj.webp

SANY0033.webp

jşljoj.webp

hayırlı olsun bu kasa hoşuma gıdıyor 1,6 2,0 mı ?

Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın araç baya diri ve temiz gözüküyo..Biraz bilgi verirmisiniz araç hakkında?

1,6 gördum hayırlı olsun tekrar bunla karda super gıdıyor :D

Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın araç baya diri ve temiz gözüküyo..Biraz bilgi verirmisiniz araç hakkında?

teşekürler tabi araç 1.6 4 çeker boxer motor 1999 model o senede manifold ve motor sistemi değiştirilmiş performans acısından 98 lere göre daha iyi servistede arabanın oynanılmamış ve orjinal olduğunu söylediler ilk sahibinden

askerdeyken uzman cvş almısdık bırlıgın ıcınde kavşak vardı yanla yanlıyorum test alaında yoldan cıkmıyor karda eşşek gıbı gıdıyor 98 modeldı subaru mavısıydı 1,6 yakıtından sıkayetcıydı tek :D

askerdeyken uzman cvş almısdık bırlıgın ıcınde kavşak vardı yanla yanlıyorum test alaında yoldan cıkmıyor karda eşşek gıbı gıdıyor 98 modeldı subaru mavısıydı 1,6 yakıtından sıkayetcıydı tek :D

evet tam bir viraj arabası fakat yakıt konusunu daha ölçüyorum depomu 164 tl ye fulledim şu an 378 km yol yaptım yarım depodan az daha düşükte bende düşündüm benzin konusu fakat böyle giderse cok yakıcağını sanmıyorum

düzenli kullanıldığında çok az yakacağını göreceksiniz. hayırlı olsun.

Gizemli duruyor maşallah..:)

Geri