C
crazytuner11
Bilgi Girilmemiş
merhabalar... bugün hyundai tucson marka jipimi sattım, 1.4 turbo cosmo astra j alacağım kısmetse. uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat ciddi alıcı kategorisine girmek için aracımın satılmasını bekliodum forumdan çok yararlı bilgiler aldım zaten bu aracı almakta kararlıydım fakat forumdaki pozitif görüşleride okuyunca bu araca olan sevgim dahada arttı.peder bey ben çocukken doğan kartal tarzı araç devrini kapattıktan sonra hep opel kullandı yani çocuklugumdan beri opel kalitesini iyi bilirim. 2004 yılında vectra elegance aldığımızda kendimi gemide gibi hissediodum 1997 yılından 2006 yılına kadar hep opelin araçlarını kullandık şimdi yne bi opel modelinde karar kılmak biraz heyecan yaratıor haliylesattığım araçtanda aşırı memnundum ama dizel olmasına ragmen km de 410 krş yakması üstelik istediğim performansı verememesi gibi etkenler beni astraya yöneltti. peder beyi ikna çalışmalarıda basarılı sonuç verdi neyseki400 kuruşu gözden çıkardıktan sonra dizelin berbat sesi yerine astranın turbo ıslığını dinlemek daha cazip bi secenek sanırım pazartesi günü aracımın devir işlemlerini yapıcaz kısmetse, sonra beyaz bi cosmonun siparişini vermeye gtcez forumlarda araç hakkında bu kadar detay veren herkese tesekkürler...(yeni aracın hevesinden ötürü biraz fazla uzadı sanırım)