Opele Dönüş ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazytuner11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

crazytuner11

Bilgi Girilmemiş
merhabalar... bugün hyundai tucson marka jipimi sattım, 1.4 turbo cosmo astra j alacağım kısmetse. uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat ciddi alıcı kategorisine girmek için aracımın satılmasını bekliodum:) forumdan çok yararlı bilgiler aldım zaten bu aracı almakta kararlıydım fakat forumdaki pozitif görüşleride okuyunca bu araca olan sevgim dahada arttı.peder bey ben çocukken doğan kartal tarzı araç devrini kapattıktan sonra hep opel kullandı yani çocuklugumdan beri opel kalitesini iyi bilirim. 2004 yılında vectra elegance aldığımızda kendimi gemide gibi hissediodum:) 1997 yılından 2006 yılına kadar hep opelin araçlarını kullandık şimdi yne bi opel modelinde karar kılmak biraz heyecan yaratıor haliyle:)sattığım araçtanda aşırı memnundum ama dizel olmasına ragmen km de 410 krş yakması üstelik istediğim performansı verememesi gibi etkenler beni astraya yöneltti. peder beyi ikna çalışmalarıda basarılı sonuç verdi neyseki:)400 kuruşu gözden çıkardıktan sonra dizelin berbat sesi yerine astranın turbo ıslığını dinlemek daha cazip bi secenek sanırım:) pazartesi günü aracımın devir işlemlerini yapıcaz kısmetse, sonra beyaz bi cosmonun siparişini vermeye gtcez forumlarda araç hakkında bu kadar detay veren herkese tesekkürler...(yeni aracın hevesinden ötürü biraz fazla uzadı sanırım:))

Ynt: OPELE DÖNÜŞ..

Foruma hoş geldiniz, aracınızda şimdiden hayırlı olsun...

Ynt: Opele Dönüş ....

sn crazytuner11 merhabalar hoşgeldiniz :)
yazınızı büyük bir ilgiyle okudum çok teşekkür ederim forum hakkındaki düşünceleriniz için
hyundai tucson'dan sonra 1.4t performans açısından size çok iyi gelecek düşüncesindeyim
şimdiden aracınızda hayırlı olsun,
ben beyaz bir astracı olarak güzel bir renk seçtiğinizi düşünüyorum :)

Hoşgeliniz sn.crayztuner11

Astra j almaya karar vermenizde bizimde bir rolümüzün olduğunu bilmek bizi gerçekten mutlu ediyor.
umarım kısa sürede aracınıza kavuşup resimlerini ve izlenimlerini bizimle paylaşırsınız

keyifli forumlar dilerim

hoşgeldiniz aramıza.410 kuruştan az yakıp daha iyi performans alırsınız iyi bir seçim olmuş tebrikler :)

Hoşgeliniz sn.crayztuner11

Keyifli forumlar dilerim... :)

hoşgeldiniz

zaten foruma giren herkes eninde sonunda astra j sahibi oluyor ;)

Sn. Crayztuner11,

Hem yakıt hem de performans olarak sizi üzmeyecektir.

Keyifli forumlar.

bugün aracı aldım ankara opan bayisinden.şansıma bugünkü gelen tırda beyaz cosmo manuel 1.4 turbo varmış:D kaporamı verdim bu akşam veya yarın sabaha burda olur dediler arayacaklar duruma göre.sanırım biraz şanslıyım aracı dün sattım bugün istediğim araba geldi:)herkese teşekkür ederim heyecan doluyum şuan:) kavga ettiğiniz sevgilinizden telefon beklersinizya gözünüz sürekli telefonda olur aynı o haldeyim:D

kaça anlaştınız sorması ayıp?

Geri