opeli olmayanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeVeLuP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LeVeLuP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
forumda çok dikkatimi çekiyor.sahip oldukları araç bölümünde opelden başka araç isimleri yazanlar baya forumda aktif.kimse yanlış anlamasın vede alınmasın sırf meraktan soruyorum.daha önce opel kullandıkları için mi forumdalar yoksa opel alacak paraları yokta başka arabalara binerler de ama hep opel özlemi çekerler:) .yine de yanlış anlaşılmasın diyerek altını çiziyorum.dikkatimi çeken birkaç kişi var.ben onlardan rahatsız değilim aksine aktif olmalarından dolayı da mennunum.
opelim olmasaydı ben bu forumda olmazdım (yoktum zaten) diye düşünüyorum.

:)
bu forumda aktif olanların belli bi zamanda kesin opelleri olmuştur :) ozamandan kalan bi tiryakilik

bi bağlandık bi daha ayrılamıyozz

valla dünyanın formuna uyeyim ama burası kadar sıcak burası kadar seviyeli bi forum daha yok bundan emin olabilirsiniz

gerçi içerden yıkacam ben burayı ajanım ben ajan
karşı markadan gönderdiler :D bu şaka

senin ip neydi ya :)

bu forumda aktif olanların belli bi zamanda kesin opelleri olmuştur :) ozamandan kalan bi tiryakilik

aynen bir tiryakilik bende başka bi araba alsam yine buraya takılırım kesin

ne yani burda kastedilen benmi oluyorum:)
Şaka bi yana evet vectra c sahibiydik onu kullanıyordum o zaman üye olmuştum, sonra o satıldı kendime toyota aldım burda dahada aktif olmaya başladım en son toyotayı sattım passat aldım hala burdayım kovmazlarsa gitmeyide düşünmüyorum:D

bu arada

şuanda yeni araba aldım biraz borcum var:(

onu halledeyim sırada 2. araba olarak bi gsi alıcam o hazzın yaşanması gerek;)

genelde forumun samimiyetinden kaynaklıyordur :D

Geri