Aracıma 2 haftadır hiç vakit ayıramıyordum..Yıkamacının birinde adamın şampuan haznesine bulaşık deterjanı koyarken gördüğümden beri yıkamacıyada gitmez oldum..aracımı ya kendim yıkarım yada bırakırım pis kalır zararı yok Bugün baş başa kalma fırsatı buldum ve yıkayıp cilaladım..Hazır parlamışken birde fotoğraf çekip siteye koyayım dedim umarım beğenirsiniz..
( Kirli )
( Cilalı Oto Şampuan sonrası )
( Islak Cila , ıslak cilanın parlatıcılığı gerçekten çok güzel ancak yüzeyde bıraktığı kayganlık yada koruyuculuk o kadar iyi değil.Kaputa tek kat halinde koyduğum kuru microfiber bez kaymadı...)
( Sonax Süper Güçlü Cila , yüzeyde bıraktığı kayganlık gerçekten çok güzel..Connectin eğimi az kaputunda bile bez kayıp gidiyor. Öneririm )
( Yağmur Kaydırıcı Uygulaması Sonrası , herkese öneririm parası az etkisi çok fazla )
( Kirli )
( Cilalı Oto Şampuan sonrası )
( Islak Cila , ıslak cilanın parlatıcılığı gerçekten çok güzel ancak yüzeyde bıraktığı kayganlık yada koruyuculuk o kadar iyi değil.Kaputa tek kat halinde koyduğum kuru microfiber bez kaymadı...)
( Sonax Süper Güçlü Cila , yüzeyde bıraktığı kayganlık gerçekten çok güzel..Connectin eğimi az kaputunda bile bez kayıp gidiyor. Öneririm )
( Yağmur Kaydırıcı Uygulaması Sonrası , herkese öneririm parası az etkisi çok fazla )