Opelim yok ama hala aranızdayım =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer767
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omer767

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracıma 2 haftadır hiç vakit ayıramıyordum..Yıkamacının birinde adamın şampuan haznesine bulaşık deterjanı koyarken gördüğümden beri yıkamacıyada gitmez oldum..aracımı ya kendim yıkarım yada bırakırım pis kalır zararı yok :) Bugün baş başa kalma fırsatı buldum ve yıkayıp cilaladım..Hazır parlamışken birde fotoğraf çekip siteye koyayım dedim umarım beğenirsiniz..

( Kirli )

( Cilalı Oto Şampuan sonrası )

( Islak Cila , ıslak cilanın parlatıcılığı gerçekten çok güzel ancak yüzeyde bıraktığı kayganlık yada koruyuculuk o kadar iyi değil.Kaputa tek kat halinde koyduğum kuru microfiber bez kaymadı...)

( Sonax Süper Güçlü Cila , yüzeyde bıraktığı kayganlık gerçekten çok güzel..Connectin eğimi az kaputunda bile bez kayıp gidiyor. Öneririm;) )

( Yağmur Kaydırıcı Uygulaması Sonrası , herkese öneririm parası az etkisi çok fazla )

connect başka yaa :) ilk kazamı yaptırmıştı ama ne doblo ne partner nede bipper kangoo yanaşamaz bu araca..

Astra G vardı onu satıp aldım , bakalım şimdiye kadar astrayı aratmadı bana inş ileriki zamanlarda da aratmaz.. Birde kaza demişsin ben connectle astrayla giremediğim virajlara giriyorum :) İlk aldıgımda araba yüksek korkusuyla kağnı gibi dönüyordum virajları ama yavaş yavaş deneyerek sınırlarını ögrendim bununda :D Espnin maşallahı var güzel bir özellik..

inş kaza bela görmeyiz tşkler =)

Gerçektende bayılıyorum bu arabaya..Nedendir bilemem diğerlerinden daha güven verici ve daha güzel gözüküyo bana..Bnm gözümde buna değişebileceğim tek araç 2011 öncesi Caddy

Geri