opelim

çArşı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
fotoların devamı

Ekli dosyalar

• çArşı_ank076 (Kopyala).webp
    çArşı_ank076 (Kopyala).webp
    32.6 KB · Görüntüleme: 60
  • çArşı_ank077 (Kopyala).webp
    çArşı_ank077 (Kopyala).webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 32
  • çArşı_ank078 (Kopyala).webp
    çArşı_ank078 (Kopyala).webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 32
  • çArşı_ank080 (Kopyala).webp
    çArşı_ank080 (Kopyala).webp
    49.8 KB · Görüntüleme: 33
  • çArşı_ank084 (Kopyala).webp
    çArşı_ank084 (Kopyala).webp
    52.4 KB · Görüntüleme: 35
maşallah orjinal bi araca benziyor kazasız belasız jant takmışsınız mod,a devam edecekseniz ilk olarak aracınızı alçaltın

maşallah :) bence saydıklarım olsa daha güzel görünebilir ama zevk meselesi tabi :)

-arka stoplara kırmızı şeffaf folyo olabilir
-önlere angel far
-kapı kollarını/çıtaları boyatabilirsiniz yada carbon kaplatabilirsiniz
-fren kaliperlerini renklendirebilirsiniz
-orta koyuluk bi film
-cam üstü hafifi bi spoiler
şimdilik gözüme çarpanlar bunlar,tekrar maşallah diyelim :)

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkürler ewt arac orjinal emekli bi albaydan aldım 2001 model km orjinel baktırdım :) söylesem inanmazsınız o yüzden söylemiyorum :) arac alçatma konusunde size katılıyorum en yakın zamanda bi yay takmayı düşünüyorum araçta bi kaç işlem daha yapacam ama orjinalliktende fazla dışarı çıkmak ismeiyorum stoplara folyo araç rengi cam filmi gibi şeyler yaptırcam

Cam filmi konusunda Elgard'ı öneririm.. burda 6 metresini 40 tl'ye aldım toptancısından :) eğer yardımcı olabileceğim bi şey varsa elimden geleni yaparım

yorumlarınız için teşekkürler ewt arac orjinal emekli bi albaydan aldım 2001 model km orjinel baktırdım :) söylesem inanmazsınız o yüzden söylemiyorum :) arac alçatma konusunde size katılıyorum en yakın zamanda bi yay takmayı düşünüyorum araçta bi kaç işlem daha yapacam ama orjinalliktende fazla dışarı çıkmak ismeiyorum stoplara folyo araç rengi cam filmi gibi şeyler yaptırcam
kaç km de çok merak ettim şimdi inanan inanır inanmayana da bişey diyemeyiz bi mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim

32 bin km de aldım 52 bin km oldu şimdi günlük 60 km yol yapıyorum albay binmemiş ama ben her gün işe gidip geliyorum :) aldığımda hata boya çizik dahi yoktu malum ankaranın kışı sert o yüzden ufak tefek çizikler oluştu

bravo valla bende rekor bende sanıyodum aynı model benimkide 53.339 km de

rekor yine sende sayılır ben sürekli km yapıyorum ama aldığımda 32 bin de idi servise baktırdım orjinal cıkmıştı sahten orjinal olduğda anlaşılıyodu

bende sıfır aldım ancak 2007 ye kadar astra 27,000km deydi 2 araç vardı astra garajda yattı sonra 2007 de diğerini satınca astra koşturmaya başladı ve şimdi 53000' i devirdi

Geri