opelimi vermeme değer mi ?

batu-turk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar şu anda kullanmakta olduğum vectra-a kasa aracımı mahalleden bir abimiz çok beğendiğini ve fıat brava marka araçla takaslayıp takaslamıyacağımı soruyor araç 2001 model üzerine 2,500ytl istiyor sizce opelimi vermeme değermi bunlar nasıl araçlar fikrinizi paylaşırsanız sevinirim:confused:

puhahahah üzerine sen 2500 al:)..kaba ve argo bir tabir olacak ama senin aracın taş gibi...ve bravadan daha oturaklı...değişmeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Kendi adıma fikrim;Vectra-a kullanıcısı olarak ben değişmem.

Fİat Palİo Var Benİm Kuzende Ama Ne Ariza Nede Derdİ Bİtİyor Brava Yi Bİlmİyorum Ama Fİat ParÇalarinin Bazilari Opelden Pahali Ve Dayaniksiz Bence Opelİn Yanina Gelemez Can GÜvenlİĞİ Olsun SaĞlamlik Olsun Ben Opelle Fİati HİÇ Mukayese Bİle Etmem

paylaşım için sağolun arkadaşlar bir hata yapmadan size sormam iyi oldu bencede opel daha iyi ama model yüksek olması kafamı karıştırdı

Dostum Arabandan Memnunsan Temİzse YÜrÜrÜ Motoru İyİ İse Bence Model İÇİn Fİat A Bİnİlmez Benden SÖylemesİ Vectra Yi Çok Ararsin Fİat Ne Basinca Gİdİyor Nede Duruyo Bİzzat Denİyorum Kullaniyorum

Bence model yükseltme bakımından iyi bir takas olabilir..Ama üste vereceğin para için biraz daha pazarlık yapmalısın..

Fİat Palİo Var Benİm Kuzende Ama Ne Ariza Nede Derdİ Bİtİyor Brava Yi Bİlmİyorum Ama Fİat ParÇalarinin Bazilari Opelden Pahali Ve Dayaniksiz Bence Opelİn Yanina Gelemez Can GÜvenlİĞİ Olsun SaĞlamlik Olsun Ben Opelle Fİati HİÇ Mukayese Bİle Etmem

2000 den 2004 yılına kadar fiat palio kullandım..160.000 kmde sattım..Balatalar,debriyaj seti,yağı,suyu vs vs...mecburi masrafların dışında hiç bir arızası olmadı...Beni 1 defa yolda bırakmaya kalktı oda boğaz köprüsünün üstünde gaz teli koptu onu da telle 3000 devire sabitleyip mecidiyeköy gürsoy otomotiv'e kadar gittim yinede yolda kalmadım...

Fiat iyi arabadır...Bunu 2005 dcti corsa ile 2 yılda 210.000 km yapan biri olarak söylüyorum..Corsa'nın yaptığı arızaları yazmaya üşeniyorum şimdi..Arattırırsan bir kaç konu'da saydım arızalarını...

Opel kullandım,opeli seviyorum...Ama fanatik değilim...Bence sizde olmayın...

Geri