2012 model astra classıc ııı aracım var.2012 agustos ayında sıfır olarak adana arpel bayıden aldım.aracım suan 53000 km de.15000km ve 45000km bakımını adana arpel bayı servısınde 30000km bakımını ıse ankara opıs bayıde yaptırdım.aracımın yaklasık 2 aylık sure zarfında gunun ılk calısmasında gucten dusme boyle tekleme ve ıkı uc defa calısır vazıyette stop etme durumları meydana geldı.ayrıca bunu soguktan mı yapıyor dıye dusunerek ılk calısmasında bır bes dakıka ısıtmaya calıstım daha dogrusu yol bılgısayarında kı yakıt tuketımının durdugu yerde 1,4 1,5 1,6 sevıyelerıne gelmesını cunku bu sevıyede normal stop etmeden calısmaya devam etmesını beklerken de yıne kendılıgınden durduk yere stop etme durumu soz konusu oldu.bundan dolayı servıse garantı kapsamında yaptırmak ıcın goturdum ve servıs sızın 15000km ve 45000km bakımlarında tup bakımı yapılmamıs bu sebeble aracınız garantı dısı dıye beyanda bulundular.bu 15000km ile 45000km bakımını adana arpel de yaptırdım ve tup bakımı yokmus arpel de yenı ogrendım bunu da bana da kımse tup bakıımı da gereklı dıye soylenmedı ama ben landırenzo fırmasına gıdıp 40-50tl ye tupun fıltresını degıstırdım.bunun uzerıne servıs bana sılındır kapagını acmamız arızayı teshıs etmemız gerek dedıler ve bunun da sadece acıp kapama 1.200tl dıye soyledıler bu durum ankara opıs de oldu.lutfen yardım edın 3000-4000tl yı gozden cıkarın dıyor servıs garantı de de olmaz dıyor ne yapmalıyım...TŞKLER....