opelinde shell v-power kullanan???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efeksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bir süredir aracıma shell v-power racing 100 oktan koyuyorum.E tabi biraz dha pahallı diğer yakıtlardan.Peki kullanan varmı ne faydası oluyo bu yakıtın.Araçlarında kullanıp ta farkı gören varmı?Beni aydınlatsanıza brzz:rolleyes:

Daha önce bir kez alıp denedim ama öyle ahım şahım bi fark göremedim ... :(

ben 2,el aldım arabayı daha 3 ay ya oldu ya olmadı adam hep v-power kullanıomuş 100 oktan bnde deavm ettirdim o yüzdne aradaki fark nedir bilemiorum

valla ben arabayı aldığımdan beri vpower dizel kullanıyorum diğerlerini kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama bi sorunlada karşılaşmadım...

valla ben arabayı aldığımdan beri vpower dizel kullanıyorum diğerlerini kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama bi sorunlada karşılaşmadım...

Araçların performanslarını karşılaştırmak lazım aslında merak ettim performansı ne. shellden bir kere aldım oda yetti bi daha asla almam. motoru şaseye bağlayan bağlantılar kopacaktı artık yaw o titreşimden.

Bir süredir aracıma shell v-power racing 100 oktan koyuyorum.E tabi biraz dha pahallı diğer yakıtlardan.Peki kullanan varmı ne faydası oluyo bu yakıtın.Araçlarında kullanıp ta farkı gören varmı?Beni aydınlatsanıza brzz:rolleyes:

aracınızın kitapçığında kaç oktan kullanmanız gerektiği yazıyorsa onu kullanmanızı tavsiye ederim.Forum da arattırırsanız oktan sayıları ve kullanımı gibi bir konu açılmıştı...Saygılar

Ben bir depo kullandım. Birdahada kullanmam.
Bunun dışında shell den mecbur kalmadıkça diğerlerinide almam.
100 oktanta motorun rahat çalışması ortadan kallıkıyor.Gaza basınca kallışlarda daha atak. tüketim dede artış oldu . 95 ve 97 de tuketim diğer markalara göre fazla. Deneyimlerimden sonra totalın 97 sini kullanıyorum ve memnunum.:)

Shell den başka yakıt kullanmıyorum ben zorda kalmadıkça diğer markalarınkini almıyorum
100 Oktan ı denedim süreklli 95 kullandıktan sonra bariz bi şekilde çekişte artış olduğunu gördüm tavsiye ederim ama hem fiyatının pahalı olması hemde biraz fazla yanıcı olması insanın cebini yakabiliyor ideali bence 95 oktan

fabrika verilerinin dışına çıkmayın derim ben.95 oktan yakıt kullanılan bir araca,97 yada 100 oktan koyarsanız oktanın yanmadan atıldığını bir yerlerde duymuştum.performans artışı da psikolojik olabilir...

Geri