Opel'inize hangi Jant?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arabama hangi jant,hangi lastik uygun diye düsünüyorsaniz ve acaba nasil durur diye süpheleriniz varsa ekteki linke tiklayin:

http://www.reifen.com/wheel/search.do?wheelType=sal&carMF=Opel&nextStep=2

arabanizin tipini secin,weiter (devam) a tiklayin, sonra modelini secip tekrar weitere tiklayin. sonra istediniz janta gelip montieren diyince nasil durur görürsünüz. sayet baska jantlari görmek isterseniz "nächste seite"ye tiklayin. 300ün üzerinde jant secenegi var. +arabanin renginide secebiliyorsun. jant secimi icin faydali bir site.

ben benim arabaya ektekinden düsünüyorum. sizce nasil? :confused:

http://www.reifen.com/wheel/search.do?rimId=20004913&nextStep=5&wheelType=sal&carMF=Opel&model=Vectra&carTypeId=53525&color=BLUE&rimPageno=8&rimSize=&rimMF=&x=69&y=73

blackstorm_52' Alıntı:
abı cok gusel bu ya paylasım ıcın cok sagol....:tesk:

birsey degil ..

benim almayi düsündügüm cantlar nasil?
4 tanesini yeni lastiklerle beraber 200küsür €ya buldum. o sitede sadece 1 jant 139€. fiat nasil?

Paylaşım için teşekkürler ... :good: :rock :alkis:

Teşekkürler :) çok iyi oldu tamda jantlar nasıl? nerden? bulunur hangisi olsun ? diye araştırırken iyi oldu bu sayfa..da nerden bulucaz bu uygun fiyata jantlarıı:confused:

Arkadaşlar varolan 13 lük jantlarımı 14 lük yapmak istiyorum...Ancak kimisi olur derken kimi ustalar ise 13 lük yerine 14 lük takarsak arabanı yorar diyor:confused: ..Hangisi doğruuu anlayamadım:S Yardımcı olurmusunuzz?

Son düzenleme:
kardes paylasımın ıcın tesekürler, ama secmek hıcte kolay dıyılmıs

:rock

Son düzenleme:
Arkadaşlar varolan 13 lük jantlarımı 14 lük yapmak istiyorum...Ancak kimisi olur derken kimi ustalar ise 13 lük yerine 14 lük takarsak arabanı yorar diyor:confused: ..Hangisi doğruuu anlayamadım:S Yardımcı olurmusunuzz?[/quote]

14" cantla araç yükselir ki bu corsalara hiç yakışmaz. yine çamurluklardan taşmış gibi tuhaf bir görüntü oluşur ki ben bunu kurbağaya benzetirim,hazzetmem.. yakıt sarfiyatı bir miktar artar, ve haliyle araç hantallaşır.. Kalkışlarda da eski performansı cantın çapı sebebiyle alamazsınız. dragciler bilirler, küçük cantlarla daha seri kalkışlar yapılır.

corsaya yakışacak güzel görünümlü 13" cant bulmaksa ayrı bir derttir. ama bulursanda kaçırmayacaksın...

Geri