opis garanti

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2012 astra j sport sahibiyim . aracımla ilgili, cam nikelajları ve vites topuzunda yıpranmalar vardı. iskitler opise gittim ve durumu anlattım. inceleyip fotoğraflarını çektiler ve garanti kapsamına dahil edip malzemelerin siparişini verdiler. 2 hafta içinde malzemeler geldi ve bu gün değişimler yapıldı. problemsiz  bir şekilde servisten ayrıldım. vites topuzundaki yıpranmadan dolayı topuz ve alt bölümdeki gri boyalı bölüm değişti. bu tarz sıkıntıları olanlar garantileri bitmeden servise gidip yaptırabilirler.
bu arada hep servisler kötüleniyor bende zamanında sıkıntılar yaşadım ve kızdım. fakat bu sefer sıkıntı olmadı. iskitler opisin hakkını vermek gerek . teşekkürler opis ...

v1ct5.jpg

v1clw.jpg

v1cnl.jpg

Ynt: opis garanti

Garanti işlemlerinde sıkıntı çıkmaması ve sorunsuzca halletmeniz iyi olmuş.  greatt
Yalnız cam çıtalarınızı garantiden değiştirdiğinizi ֖mür abi (DERSİMLİ) duymasın.  general__p
Kendisi uzun süredir bu konu hakkında uğraş veriyor ve durum mahkemelik.  002tuhaff

Sıkıntı yaşamadan sonuç elde ettiğinize sevindim. Ancak 2012 model bir araçta bu gibi deformasyonlar olmasına üzüldüm.

öncelikle yeni parçalar hayırlı olsun siz ve aracınız için ama 2012 model aracta bunların olması talihsizlik.

evet bencede 2012 araçta bunlar olmamalı. fakat oldu :) sağolsun opiste müşteri temsilcisi doğan bey hiç ikiletmeden halletti bu işleri,kendisinede buradan tekrar teşekkür ediyorum...

Ethem Bozkurt link' Alıntı:
evet bencede 2012 araçta bunlar olmamalı. fakat oldu :) sağolsun opiste müşteri temsilcisi doğan bey hiç ikiletmeden halletti bu işleri,kendisinede buradan tekrar teşekkür ediyorum...
her yapılan iyiliğin hakkını vermek lazım ve yapan yiğidi de duyurmak lazım tıpkı ilgisizlikleriniz eleştirdiğimiz gibi.

Sevindim sorunsuz hallolmasına.

evet  çağrı tekrar opele dönüş yaptım :)

Geri