Orijinal Mp3 çalar DVD okuyucuya dönüştürülebilirmi?

baturalpalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, epeydir kafama takılıyor. arabam astra h 1.3. araçtaki mp3 çalara müdahele edilerek (okuyucu kafa değiştirilerek veya kart ekleyerek) aynı zamanda dvd oynatıcıya dönüştürülebilirmi? bu dvd oynatıcıdan bir görüntü kablosu çekilip tavan aydınlatmasının oraya katlanabilen bir lcd ekran konabilirmi?. ve bu haliyle gene direksiyondan kumanda edilebilirmi?.bilgisi olan varmı? Mevcut orijinal mp3 çalarını değiştirip orijinalliğini bozmak istemiyorumda.

Konuyu ses ve görüntü sistemlerine açsam daha iyi olacakmış sanırım. Moderatörlerden rice etsem oraya taşıyabilirlermi acaba?

pahalı olur

bunu bende sormuştum bi ustaya şöyle bişeyler dedi
teybin çıkışındaki soketlere uygun mp3 okuyucu bulmak zor olur bulsak dahi pahalı olur o kadar para verdikten sonra ii bir teyp alırsın
bi dahada soramadım
demek istediği elimde bunlar vardı
ii bi tanıdık varsa yaparlar

Son düzenleme:
Teybi değiştirmekten bahsetmiyorum ki. Ben mevcut cd/mp3 okuyucuyu vcd/dvd okuyucuya veya mp4 okuyucuya dönüştürebilirmiyiz diye soruyorum. Mesela kafayı veya içinden bir devreyi değiştirerek falan.???

Son düzenleme:
bilgisi olan yokmu:alkis:
Teybi değiştirmekten bahsetmiyorum ki. Ben mevcut cd/mp3 okuyucuyu vcd/dvd okuyucuya veya mp4 okuyucuya dönüştürebilirmiyiz diye soruyorum. Mesela kafayı veya içinden bir devreyi değiştirerek falan.???

Geri