orjinal gt ile çakma gt yi nasıl ayırabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ismailll

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar adamlar normal bi vectrayı dıştan gt haline getirip gt gibi gösteriyor bi tane uygun fiyata buldum ama çok fazla anlamam o yüzden sormak daha iyi die düşündüm 1994 gt motor kapağı kırmızı sfi ama orjinal olmama gibi bi ihtimali varmı yani çakma gt? şimdiden teşekkür ederim

vectra gt kendini her yerden belli eder; sfı motor; yol bilgisayarı,elektrikli ayna;varsa elektrikli sunroof;abs,hid direksiyon;vs. vs.; aracı dıştan gt ye çevirmiş bile olsalar; yol bilgisayarını falan nasıl ekleyecekler; yol bilgisyarı birtek vectra a cd ve gt de var;zaten kimse kalkıpta bir bir vectra a cd yi gt yapmaya çalışmaz; çünkü aradaki fark sadece sfı motor ve şanzuman........

ruhsatta da yazar heralde

ruhsata bak güç kısmından anlarsın. gt ler 136 ve 156 beygirdir. gt değilse 105 yada 115 beygirdir.

gaza bastımı anlarsın :)

94-95 modeller 156 beygir sfı motor ve kırmızı kapaklıdır motoru 95-96 modelleri 136 beygir ecotec motora sahiptir jantları farlıdır stepnesi bile çelik jantlıdır.Sunroof opsiyoneldir kiminde olur kiminde yoktur.Koltukları spordur bel ayarı vardır 4 cam elektriklidir yol bilgisayarı vardır. Abs standartır.Yıllarca 1996 model GT kullandım bir arkadaşın dediği gibi GT yi bilen uzaktan bile anlar motor sesiyle herşeyiyle....
kendi adıma konuşayım Vectra A GT opelin ürettiği en süper araçtır.

vectra gt kendini her yerden belli eder; sfı motor; yol bilgisayarı,elektrikli ayna;varsa elektrikli sunroof;abs,hid direksiyon;vs. vs.; aracı dıştan gt ye çevirmiş bile olsalar; yol bilgisayarını falan nasıl ekleyecekler; yol bilgisyarı birtek vectra a cd ve gt de var;zaten kimse kalkıpta bir bir vectra a cd yi gt yapmaya çalışmaz; çünkü aradaki fark sadece sfı motor ve şanzuman........
Gereken açıklama yeterince yapılmış. Halil'in de belirttiği gibi kimse aracını GT'ye çevirmek için uğraşmaz. Sadece kasa (görsel) olarak GT'ye benzetilmeye çalışılmışsa o da aracın kaportasının çakma olarak toplandığı gösterir. Teknik açıdan toplamak büyük masraf gerektirir ki kimse de bu masrafın altına girmez. Girerse de aracı satmak için anlamsız rakamlar ister. Yani mantık olarak imkansız gibi bir şey.

gt yi 100 metreden gorsem tanırım..
hangi akıllı böyle birşey yaparki..

B kasa deseydin hak verirdim ama 94 a kasada sonradan GT ye çevirecek biri yoktur.Görüntüden ayırt edecek bilgi yok ise Motor no yada bakarsan kolayca teyit etmiş olursun zaten. A kasa da 2.0 16v(150Hp) GT nin motor nosu C20xe...... şeklinde başlar.

bire bir gt yapmak için hasta olmak lağzım kendin ayırt edersin alırken daha dikkat etmen kaza yütüyen motor durumu v.s bunlar için servise veya ustaya kontrol ettir. o arada gt olup olmadığıda anlaşılır.

Geri