orjinal kol dayama arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guray27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guray27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar 2006 model opel astra h kasa aracıma orjinal koltuğa monte edilebilen kol dayama arıyorum elinde olan varsa bana yazabilir selamlar

koltuga monte edilen kol dayama bulamazsınız.koltugu değiştireyim diyorsanız o ayrı :) piyasada iyi ürünler var.. opel yetkili servislerinde var..

Abıcım kım nerden bulsun size komple koltugu :)
Anca bunun ıcın cıkmacıları dolasmanız lazım...
Yada koltugu soydurup kaynak ile koltuga aldıgınız bı kol dayamayı sabıtlettıreceksınız :)

Abıcım kım nerden bulsun size komple koltugu :)
Anca bunun ıcın cıkmacıları dolasmanız lazım...
Yada koltugu soydurup kaynak ile koltuga aldıgınız bı kol dayamayı sabıtlettıreceksınız :)
bu konu hiç aklıma gelmemişti. koltuk soyma olayını bir araçtırayım ben :)
astra h için koltuk kolçağu takan birisi vardı nerde gördüm hatırlamıyorum ama g kasalar için orjinal koltuk kullukları yoktur heralde bu iyi fikir gerçekten. kılıfı sökmesi okadar zor olmasa gerek.

boşverin orjinali. Armster AKAR :D pahalı ama değer...

Orjinal kol dayama kullanışsız zaten. Koltuk ayarınıza göre fazla uzun gelebilir ve vites kullanımını (manuel vites ise) biraz zorlaştırıyor. Eğer uzun boyluysanız ve koltuğu geride kullanıyorsanız o kadar kapatmıyor vitesi.

Çıkmacılar abicim, çıkmacılardan bakacaksınız. Çok nadir Almanyadan vs getirip satan denk gelirse nette bulabilirsiniz.

Koltuğa birşey kaynatmanıza gerek yok, herhangi bir kol dayamayı alın, Astra H ların koltuklarında zaten bağlanma yeri hazırdır. Kol dayamaya oraya bağlanması için biraz modifiye ve artık orjinal gibi bağlanabilir.

imag0309t.jpg

Resimde görülen Astra H ın koltuğu, dikkat ederseniz içerisindeki bağlantı yeri hazırdır. Sizin aracınızda elinizle o bölgeyi kontrol ederseniz döşemenin altından yuvarlak kısmı hissedebilirsiniz. Yada açıp bakın :D Zaten çok kolay açılıyor.

kol dayama

satan falan zor dediğiniz gibi serviste bulmak bile zor amma ne donanımmış :maden:

Geri