Orjinal Panzidot

karakas44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar ;

Aracımın arka taraftaki panzidotlarını değiştirmek istiyorum.Sağ,Sol ve orta tarafı.Çıkma yada uygun fiyatlı sıfır nereden bulabilirim acaba ? bir yerde sordum komple 250 ytl dediler yawww :confused: Hoparlör koyacağım ama pek iyi görünmüyor.Bu arada arka tarafta nereye konuyor bu hoparlörler ??? şu an mevcut olanlarda konacak kapak yada delik falan görünmüyor.

bızımki aldıgımızda oyleydı arka hazırlık vardı yani. o yuzden yapısı nasıldır pek yardımcı olamaycagım. gerçi bizimkide biraz buyuk gelmış sağ kenardan. surte surte bagaj boyasını almış. sağ kenarı kırmızı boya olmuş. sen arka tamponu kendın mı boyattın yoksa boylemıydı aldıgında. aracın tertemız duruyor gule gule kullan.

Ya benimkide kötü durumda.Nerde bulucam bilmiyorum.Hoparlör koyacağım koyamıyorum sadece ön kapıdan geliyor sesler,oda yetmiyo.

Evet aldığımda boyalıydı.Şimd komple boyattım heryeri :P yakında foto yayınlayacağım.Jant falan aldım ama lastikler yok henüz:) Bitince gerçekten güzel olacak.Yeni model hafif oynanmış bir tampon buldum.Gerçekten güzel oldu ama henüz bitmedi.Senin araçta çok güzel bence,az önce bakınca yapmasamıydım dedim inan bana :) Jantların çok güzelmiş...

bende yenı tampon alıp , arka tamponu da ekte sundugum resimdeki gibi yapayım diyorum. bilmem nasıl olur... ha tabi birde marşbiyel şart.. ama bilmiyorum. henüz sadece bir fikir...

big_7680455_332591_24ut335.jpg

Evet bende bu eki beğeniyorum.ama ben şimdilik sadece spoiler taktıracağım.Marşpiyel konusunda ise kararsızım.Bu ek için çift egzos çıkışı şart ama...

kesin çözüm :):)

Selamlar ;

Aracımın arka taraftaki panzidotlarını değiştirmek istiyorum.Sağ,Sol ve orta tarafı.Çıkma yada uygun fiyatlı sıfır nereden bulabilirim acaba ? bir yerde sordum komple 250 ytl dediler yawww :confused: Hoparlör koyacağım ama pek iyi görünmüyor.Bu arada arka tarafta nereye konuyor bu hoparlörler ??? şu an mevcut olanlarda konacak kapak yada delik falan görünmüyor.

panzidot dediğin sanırım arka bagaj kısmında kalan bölüm.pandizot veya panzot diye biliyorum eğer oysa araç için git marangozdan bi MDF veya sunta kestir olsun bitsin.hafif boşluk kalacak şekilde kestirip üzerine de sıfıra sıfır halıfleks döşetirsen çok güzel oturur ve seste gelmez.ben öyle yaptım toplam maliyeti 20 YTL civarıydı.içine komponent set koydum(2 hoparlör 2 cross over, 2 tweeter).altında anfim bağlı.bir de woofer koyacağım yakında.hem kullanışlı yaptırdım,jaklı sistem.kablolar öyle bağlı birbirine.istersem hemen kabloları söküp eski boş panzotumu takabiliyorum.saygılar....

panzidot dediğin sanırım arka bagaj kısmında kalan bölüm.pandizot veya panzot diye biliyorum eğer oysa araç için git marangozdan bi MDF veya sunta kestir olsun bitsin.hafif boşluk kalacak şekilde kestirip üzerine de sıfıra sıfır halıfleks döşetirsen çok güzel oturur ve seste gelmez.ben öyle yaptım toplam maliyeti 20 YTL civarıydı.içine komponent set koydum(2 hoparlör 2 cross over, 2 tweeter).altında anfim bağlı.bir de woofer koyacağım yakında.hem kullanışlı yaptırdım,jaklı sistem.kablolar öyle bağlı birbirine.istersem hemen kabloları söküp eski boş panzotumu takabiliyorum.saygılar....

Selam;

Heh tamam Pandizot :good: ortayı hallettik diyelim.Sağ ve sol tarafı nasıl halledicez ? Araçta sağ ve sol taraf yani pandizotun oturduğu yerler bende biraz fazla deforme durumda.Onları nasıl halledicez peki ?Bagajı her açtığımda üzülüorum :(

Son düzenleme:
Bu Araç Panelvanda Dönmemidir Yoksa Orjinal Midir?

Ben anlamadım hop. koymak için yer mi arıyorsunuz?

benım ki gibi bişey mi ?

dsc02840lz2.jpg

Geri