orta kolçak ve park sensörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabayı sipariş verirken bayide "orta kolçak ve park sensörü" nü extra taktırmak istiyorum...sizce sadece orta kolçak fiyatı veya park sensörü fiyatı bayide ne kadardır...yanii en fazla kaç para wermeliyim..malum kazım yemeyelimde:D :D park sensörü olmasada olur ama orjinal orta kolçak olursa iyii olurr acaba hediye wermelerini teklif etsem dengesizlik yapmış olurmuyum:D :) :)

valla kolçaklar uçuk fiyatta yanlış değilsem 250 ytl gibi fiyat çekiyolardı

kolçak pahalı ama iyi pazarlık yap ve orjinalini taktır bence çünkü piyasada ben çoğuna baktım orjinalini tutmuyo sıfır alırken pek dokunmuyorda gidip sonradan taktırmak garip oluyo insanın eli cebine gitmiyo kolçak-Xenon far-açılır tavan orjinalden olmalı bence arabada olmazsa olmazlardan bence

Hangi model için konuşuyosun belirtirsen iyi olur,258 ytl fiyatı olan ve 200'e kadar düşürülebilen kolçak,koltuğa monte edilen model değil.Ama arabayla bire bir uyumludur.Orjinalin yan sanayisi gibi bi şey yani.Şöför koltuğuna monte edilenin fiyatı da yüksek+bir de işçilik giriyo işin içine...

park sensörü astra h için 250-300 ytl arası fiyat vermişlerdi bize..

kolçağı bilmemde park sensörünü hediye iste ankarada her opel bayisi hediye veriyo örnek verebilirsin.bi kıyak yapsınlar...

06bb2655' Alıntı:
kolçağı bilmemde park sensörünü hediye iste ankarada her opel bayisi hediye veriyo örnek verebilirsin.bi kıyak yapsınlar...
:good:

Bencesen kolcağı hediye iste 250 ytl civarı,taktıkları park sensörü 100 liralık olandan orjinali değil yani.

ben arabayı alırken park sensörünü hediye istemiştim verdiler sende birini al birini hediye iste orta kolçal 250 milyon ve arkadaşlar buna orjinal diyo orjinali 500 milyonmuş opis te sordum 2 gün önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri