ORTA KONSOLUMUN RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORYM

impartant1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
SELAM ARKADAŞLAR ARACIM 2013 HB MAKYAJLI KASA ORTA KONSOL VE KAPI KOLLARININ RENGİNİ BEGENMİYORUM RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. ACABA BOYATMALI MIYIM YOKSA FARKLI BİR UYGULAMAYLA MI RENGİNİ DEĞİŞTİRMELİ MİYİM. BU KONUYLA ALAKALI DAHA ÖNCE BİR ÇALIŞMA YAPMIŞ OLAN VAR MI YADA BU KONUYLA ALAKALI BİR FİKRİ OLAN VAR MI. 032questn 032questn 032questn

Ekli dosyalar

• 9_image_for_silan_4525554.webp
    9_image_for_silan_4525554.webp
    21 KB · Görüntüleme: 151
Ynt: ORTA KONSOLUMUN RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORYM

Orta konsoldan kasıt açık gri parçalardan bahsediyorsanız oralar sökülüyor sökülmesi çok zor değil sizde yapabilirsiniz sanayidede söktürebilirsiniz ardından bir reklamcıya gidip üstünü istediğiniz renk kaplatabilirsiniz ardından montajını tekrar yapabilirsiniz diye düşünüyorum hem bu kaplama olayı sıkıldığınızda geri dönüşü olabilen bir uygulama olur hemde uygun fiyatlı olur

ARACIMIN RENGİ ASTEROİD GRİ ACABA HANGİ RENK YAPMALIYIM KARARSIZIM???

Sporttaki gibi piano black olabilir. Yada direk servisten piano black olan parçaları satın alıp takabiklirsiniz.

BAHSETİĞİMİZ PARÇANIN SERVİS FİYATINI BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR. BENCE ÇOK PAHALIDIR.

impartant link' Alıntı:
BAHSETİĞİMİZ PARÇANIN SERVİS FİYATINI BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR. BENCE ÇOK PAHALIDIR.

Servisi arayıp sormak lazım ama fiyatlıdır oldukça.

Öğrenirseniz bizimle de paylaşın lütfen. Belli de olmaz bazen çok paradır denen şeyler o kadar pahalı olmuyor.

Benim araçta siyah kaplamalar var kapı kollarıda dahil servisler fazla fiyat çekebilir ancak dışarda ucuza yapılabilir gibi geliyor o kadar ahım şahım bir parça değil çünkü ucuzdur bence.

Burock3427 link' Alıntı:
Öğrenirseniz bizimle de paylaşın lütfen. Belli de olmaz bazen çok paradır denen şeyler o kadar pahalı olmuyor.
BEN BU GÜN UYGUN ZAMANDA SERVİSTEN ÖĞRENİP SORCAĞIM VE BURDAN PAYLAŞIRIM

albertxx link' Alıntı:
Benim araçta siyah kaplamalar var kapı kollarıda dahil servisler fazla fiyat çekebilir ancak dışarda ucuza yapılabilir gibi geliyor o kadar ahım şahım bir parça değil çünkü ucuzdur bence.
SİZİN ARACIN BİR FOTOSU VAR MI ORTA KONSOL VE KAPI KOLLARINA DAİR VARSA PAYLAŞABİLMENİZ MÜMKÜN MÜ?

Geri