Otomatik Şanzuman Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kiytan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kiytan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yaklaşık 1 yıl önce astra essentia konfort paket aldım, manuel vites olanından. Ama içime kurt düştü neden otomatik bir araba almadım diye. Alırken easytronic vardı ama onun tam otomatik olmadıgını söylediler. Tam otomatik olanı var mı sonradan takılabiliyor mu? Sonra takma şansımız var mı çokmu pahalıya gelir?

Sonradan takma şanzuman olmaz özellikle otomatik yarı demiyorum otomatik diyorum. ;)

easytronic şanzuman nasıl peki? manuel vitese göre ne avantajı var?

Manuel vitesin otomatik versiyonu. Ama bana göre otomatik dört vites konnetkör denen sistem dahası hikaye...

Klişe olacak ama satıp otomatik alabilirsiniz,ama easy cokta keyifli ve rahat sayılmaz ....saatli bomba oluşu cabasi...

Manuel araç otomatik yapılır masraflı olur. Easy rahat değil arkadaş haklı ama saatli bomba ne demek onu anlayamadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Manuel araç otomatik yapılır masraflı olur. Easy rahat değil arkadaş haklı ama saatli bomba ne demek onu anlayamadım

Her an bozulabilir demek istemiş sanırım. :) c2 vtr vardı bi zamanlar. Easytronic şanzımanın aynısı vardı onda, sensodrive diye geçiyordu. Bi gün yolda kaldım (çokça kalmıştım da o gün bi başkaydı :) meğersem otomatik debriyaj iticisini, debriyaj beynini falan yakmış araç. 4290 tl masraf çıkarmıştı. Haram zıkkım olsun nefret ediyorum otomatikleştirilmiş manuel şanzumandan. Arkadaşım hiç tavsiye etmem pişman olursun. Kullanış zevki de sıfır, sarsıntılı, grçişler yavaş, algılayana kadar düz viteste atıp gidiyosun. Boşver gitsin bence..

Son düzenleme:
Biraz kullanım ve biraz da şans işi galiba 4. Senemdeyim maşallah tık demedi ama arabanın verebileceklerini bildipim için ona göre kullanıyorum

Ancak kanı hızlı atanlara göre değil araba kabul ediyorum

Sakin sakin giderim arabayı yormam diyenler için biçilmiş kaftan

Lakin Tam otomatiğin tadı başkaaaaa:)

Biraz kullanım ve biraz da şans işi galiba 4. Senemdeyim maşallah tık demedi ama arabanın verebileceklerini bildipim için ona göre kullanıyorum

Ancak kanı hızlı atanlara göre değil araba kabul ediyorum

Sakin sakin giderim arabayı yormam diyenler için biçilmiş kaftan

Lakin Tam otomatiğin tadı başkaaaaa:)

Aracın ilk sahibi sizseniz ve en baştan düzgün temiz kullanıldıysa evet normalden çok daha uzun süre dayanıyor ama inanın sorunlu bir sistem :) Nerde o eski otomatikler :)

Aynen öyle;)

Geri