otomatik vitesde lpg farkedermi

yasincan51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar benim aklıma takılan bi soru var

bu gün Allah s çok şükür aracımı teslim aldım astra 1.6 115 bg act. sel. aracım 178 km. ortalama yakıt şu an 10.1 lt gösteriyor.

diyorum ki  bi kaç ay sonra lpg taktırsam ancak otomatik vites olması beni korkutuyor. aceba lpg sistemi oto. vitesde farkedermi. yada farklı bi kiti var mı, performans ı çok etkiler mi ne yapayım ne edeyim bilemedim valla size bi danışayım dedim.

Ynt: otomatik vitesde lpg farkedermi

valla senin manuel viteslilerden once lpg taktırman lazım ;)
heralde tuketim sayfasını incelemeden oto vites aldın

M1kemal link' Alıntı:
valla senin manuel viteslilerden once lpg taktırman lazım ;)
heralde tuketim sayfasını incelemeden oto vites aldın
+1 kesinlikle LPG kitini diğerlerinden daha önce amorti edersiniz.

AS sanzuman dan hepimiz çok korkuyoruz :) şehir içinde aracın Max. Benzin tüketmesi için geliştirilmiş sanki :) LPG nin sanzumana bir etkisi olacağını sanmıyorum ama genede servisten bilgi almak daha doğru olacaktır. AS enteresan bi şanzuman kendisine bişey olmayabilir ama belki LPG sistemini bozabilir :)

M1Kemal

otomatik vitese bayıldığım için almadım engelli aracı olarak aldığım için mecburen otomatik vites aldım.

Aslında şu an zaten taktırmaya gücüm yok ama bir kaç ay sonra taktırayım  diyorum bi yandan da korkuyorum. ama sitede arkadaşların yaptığı hesaba göre arıza bedelini kısa zaman içinde amörti ediyor diyorlar.

[quote author=yasincan51 link=topic=8642.msg195937#msg195937 date=1374196243]
M1Kemal

otomatik vitese bayıldığım için almadım engelli aracı olarak aldığım için mecburen otomatik vites aldım.

hocam bu yargıya bu kızgınlıga nerden vardin ki???
sadece sana mauel viteslilerden once ilk senin takman gerektiğini soyledim bunda ne var???

YOK KARDEŞ SİNİRLENMEDİM. ESTAFURULLAH. OTOMATİK VİTESİ ZORUNLU OLARAK ALMAK ZORUNDA KALDIĞIM İÇİN ÖYLE YAZDIM. KUSURA BAKMA YANLIŞ AKSERTTİRDİYSEM

Geri