Otomobil tutkusu ve icatlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar hergün insanların otomobil tutkusuna dair bir icat çıkmakta.Turbolu araçlara blow off takılıp aynı kamyon tribününden çıkan sesin biraz hafifini çıkarması sağlandı.Peşine bunun elektronik olarak turbosuz araçlarda blow off gibi ses çıkaranı piyasaya sürüldü.Şimdide egsoz ağzı sahte blow off sesi çıkaran bir alet icat edilmiş :D Bu ne kör gözüm kör parmağım modifiye tutkusudur :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oz-a-takilan-blow-off-cihazi-100851324/detay/

Not: Blow off un sesi dışında turboya hava girişini düzenlemek için kullanılan bir parça olduğunu biliyorum :)

o neymiş arkadaş yaaa :kop: bende yarın takayım çufçuflarım :D

Dene de bize de söyle bakalım işe yarıyor mu :) Nasılsa sökmesi takması kolay bende benim araca takar bi denerim bakalım nasıl oluyor :D

bu parça apaçihilerin h100 kamyonetlere takıp kulak zarını patlatmaya uğraştıkları şey değil mi o kadar fena ıslık sesi yapıyor ki birininkine evden saksı attım kasasına düştü ama adam sesten fark etmedi bile:D

bu parça apaçihilerin h100 kamyonetlere takıp kulak zarını patlatmaya uğraştıkları şey değil mi o kadar fena ıslık sesi yapıyor ki birininkine evden saksı attım kasasına düştü ama adam sesten fark etmedi bile:D

Peki annen balkonda saksıyı ve içine diktiği çiçeği göremeyince ne yaptı :D

Bu parçanın fotosu ve videosu, Babasının 2.2 Turbo Astrasını geçmeye çalışan arkadaşın konusunda Emre ÜNAN tarafından paylaşıldı :D

Bunu kullanan birini tanıyorum seside duydum blowoff la alakası yok bildiğimiz hatlı minibüs gibi ses çıkarıyo :maden: rezillik vallahi

Bunu kullanan birini tanıyorum seside duydum blowoff la alakası yok bildiğimiz hatlı minibüs gibi ses çıkarıyo :maden: rezillik vallahi

Bunu satan vatandaşın Blowoff sesi duyduğunu sanmıyorum :D Bildiğin ıslık öttüryor bu.

Geri