Partikül filtresi

boksbody

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba astra veya insignia almayi planliyorum
Simdilik astra 1.6 136 daha onde.
1Ancak partikul filtresi arizasi baska markalardan fazlamidir
2 yeni 2015 modellerde partikul filtresi problemi cozuldu veya azaldi diyorlar boyle bisey varmidir
3 bu ariza var ise yuzdekik bir calisma varmidir yani 100 astranin 50 sinde bu uyari verir 10 unda degisim gerekir gibi.
Simdiden cevaplar icin tesekkurler

Merhaba astra veya insignia almayi planliyorum
Simdilik astra 1.6 136 daha onde.
1Ancak partikul filtresi arizasi baska markalardan fazlamidir
2 yeni 2015 modellerde partikul filtresi problemi cozuldu veya azaldi diyorlar boyle bisey varmidir
3 bu ariza var ise yuzdekik bir calisma varmidir yani 100 astranin 50 sinde bu uyari verir 10 unda degisim gerekir gibi.
Simdiden cevaplar icin tesekkurler

Partikül filtresi uyarı verir her araçta verir , uyarı ekrana çıkınca heyecan yapmamak lazım , kullanıcı kılavuzunda yazana göre hareket edip aracı düşük vites yüksek devirde sürmeye devam ederek partikül filtresi temizlenir . Ha bu bazı araçta 5000 de bir gelir , bazısında 15 binde bir . Bu araçtan çok kullanıcıya ve yakıt kalitesine bağlı ;)

Forumlarda ve sanal alemde araç kullanmayı direksiyon tutmaktan ibaret sanan arkadaşlar (söz meclisten dışarı) yüzünden rutin bir DPF uyarısı bile arıza algılanarak olay büyütülüyor . Yoksa sanıldığı kadar kolay arıza yapmıyor.

Ayrıca velevki arıza yaptı , DPF iptali yazılım ile mümkün ve değişime nazaran gayet ucuz ...

ECU güncellemesiyle o sorun çözüldü. İlk çıkan serilere de servis ücrertsiz güncelleme geçti.

Bunu duymak guzel,

Astralarda bu parcanin omru nekadar.
250bin km diye bi yerlerde okumustum.

Geri