paslanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seko40

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opel vectra 2004 aracımın vectra yazısı paslanmış gibi nasıl pası alınır uygulayan arkadaş varmı

Yazı kaplama olduğu için değiştirmeniz gerekir. Paslancak bir parça değildir aslen abs materyaldir, zamanla soyulur. Genelde yan sanayiiler de görülen problem. Original yazıda hiç görmedim bu sorunu. Zamanında kazası varsa yan sanayii takılmış olabilir.

ben orjinal olduğunu biliyorum bizimde opel ambleminde ve yazılar da var gerçi yaşla alakalı da olabilir araba 2001 model soyulma soyulmayan yerlerde ise kireçle karışık paslanma gibi renk atmaları var

aracın kazası yok v harfi ve özellikle son a harfinde yok orta harflerde var pasta cila yapsak düzelirmi acaba

yazının yan sanayisi yok. ben çok aradım bizimkinde hiç yoktu düşmüştü harfler. ama bir kaç vectradada gördüm bunu. nedeni sanırım oto yıkamacıların kullandığı malzemeler. yazılar sökseniz takamazsınız bence 30 lira civarında yenisini alıp takmak. hatta ben makyajlı kasanın yazılarını aldım. c1 kasanın yazıları çabuk düştüğü için. c2 kasanın vectra yazısı daha güzel gözüküyor birde...

Artık o harfler gitmiş. Ya benim yaptığım gibi söküp pasta gibi birşeyle kalıntıları temizyecek öylece bırakacaksınız. Ya da temizledikten sonra vectra yazısı alıp yapıştıracaksınız.

Önceki sahibinde sökülmüş sadece vectra yazısının yapışkanları kalmıştı. Bende temizledim böyle daha iyi oldu.

picture.php

Geri