Paspas tavsiyesi + torpido parlatıcı sorunsalı :)

blucerchiati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar malum kış geliyo. halı paspas yerine güzel kauçuk paspas almak istiyorum. istanbul kadıköyde oturuyorum:) nereden bulabilirim şöyle güzel ve uygun bir paspas? :rolleyes: bir de ön panel için torpido parlatıcı kullanmak zarar verir panelime? tereddütte kaldım:confused:

hepsiburada.com da arattırırsan opel astra paspas diye 1-2 model çıkıyor ama fiyatlar biraz pahalı geldi bana.torpido parlatıcı konusunda da ürününe göre değişir.kaliteli bir ürün zarar vermez diye düşünüyorum.

hepsiburada.com da arattırırsan opel astra paspas diye 1-2 model çıkıyor ama fiyatlar biraz pahalı geldi bana.torpido parlatıcı konusunda da ürününe göre değişir.kaliteli bir ürün zarar vermez diye düşünüyorum.
torpido parlatacı olarak ne tavsiye ediyorsun peki? bu işlerde yeniyim pek bilmiyorum da :rolleyes:

teşekkür ederim öneri için güzelmiş. astrama da uyar opel yazdığına göre :) genelden bundan alıyorum demişsin o kısmı anlayamadım, sürekli mi alıyosun? dayanıksız mı? yoksa bundan mı tavsiye ediyosun herkese? :)

şu an kullandığım 3.opelim öncekilerede aldımdı,satarkende çıkarmıyorum,

torpido parlatacı olarak ne tavsiye ediyorsun peki? bu işlerde yeniyim pek bilmiyorum da :rolleyes:

ben kendim sanayide bir yağ var yıılardır onu alır kullanırım bir zararını görrmedim.markası da airfly.ama sen çok pimpiriklenirsen yani sürerken acaba bişey olur mu diye aklında soru işaretleri kalırsa meguiars yada sonax ürünlerinden alıp kullanabilirsin.fiyatları biraz kalın gelebilir ama söyliym.

Geri