Passat Yıkamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flea_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar, dün bizim arabayı yıkarken ne kadar özen gösterdiğimi gören ev sahibimiz annemden rica etmiş, arabasını yıkadım. Ki zaten 1.5 yıldır anahtarı verse de bir yıkasam arabayı diyordum, o derece temiz garaj arabası nokta boya ve hatası olmayan bir VW PASSAT. Kmsi 69bin de, telefonumun şarjı bitmeseydi içini de çekecektim, içi de dışı da pırıl pırıldı, tost makinasıyla çektiğim resimlerden pek anlaşılmıyor ama arabada nokta çizik yok :) Bagaj kanallarında kalan köpükler biraz eziyet etse de sineye çekilebilir cins özellikleri diyebileceğimiz birşey. Titiz bayan kullanımı böyle birşeymiş tecrübe etmiş olduk :D

11mgbkg.jpg

ekfigo.jpg

idrak2.jpg

qrkvx0.jpg

Benim komşu da Juke'unu yıkamamı istemişti. Kılımı bile kıpırdatmadım. :)

Tüm enerjimi kendi aracıma harcarım! :)

Keserin Juke'ünü derim bana dese sizin komşu :D İyice leş gibi olmuştu hocam, ben gördüm rahatsız oldum resmen her yanı çamur içinde. Bi kutu baklava almış bana arabayı yıkadım diye, hem eğlendim hem baklava geldi :D

gel kardeşim senle yıkamacı açalım :D peder bey askere git gel sana açacağım deyip duruyor inşallah sözünde durur :D

Ben olsam passatı yıkamazdım vallaha Mert..Passat sahibi benim vectramı yıkasın :kop:

Hatır gönül işi be serdarcım, ev sahibimiz olur kendisi, annemle yakındırlar, zor yürüyor zaten ağır hastalığı var. 98 yılında sıfır almışlar, rahmetli eşinin hatırasıymış, nokta hata çizik yok, çok beğendiğim bir araba, benzinlikte makinaya soksa mahveder, yıkamacıya da götürse bekleyemez öyle. Kadın haftada bir garajdan çıkarır işlerini halleder garaja sokar, bahçedeyken kıyamadım yıkayıvirdim bende :)

@faetih(nickini yazamadım valla :D )
Aslında açılabilir de ortalık yıkamacıdan geçilmiyo, şöyle konsepti olan pastalı cilalı bi tükan açsak iyi olur, severek yaparız :D

Son düzenleme:
Eline saglık hocam.bir laf vardır ya el eli yıkar.elde yüzü yıkar.gün gelir bir ricada sen edersin .bizde buna komşuluk denir.biz apartmanımızı bile komşular olarak yıkıyoruz

Sent from my iPad using Tapatalk

İLK SAHİBİ Mİ ??? 69bin km??? :sulanma: Satarken haberim olsun Mert, bütün mal varlığını sattırırım babama şerefsizim :rakir:

edit: yalnız harbi ilk sahibiymiş bir temmuz gecesi almışlar yavruyu teee 98'de. ulan tam benim kalem ya :(

Keserin Juke'ünü derim bana dese sizin komşu :D İyice leş gibi olmuştu hocam, ben gördüm rahatsız oldum resmen her yanı çamur içinde. Bi kutu baklava almış bana arabayı yıkadım diye, hem eğlendim hem baklava geldi :D

Olmayan Juke'ü kesemem ki... ;) :D

Bu arada baklava varmış işin ucunda, söylesene birader! Cila bile atarım. :)

Geri