Pasta cıla koruyucu?

dervis2007

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selamlar
2006 model siyah zafira aldim gecen hafta. hic pasta cila yapilmamis simdiye kadar. ciziklerde var. pasta cila yapmak istiyorum. ama sirasiyla ne yapmam gerekiyor?
ve hangi cila pasta koruyucu almaliyim. yurt disinda oldugum icin ebay da bulabilecegim isim verirseniz sevinirim.

le pasta la cila burda olsan çbs al derdim ama ordaki markalaruı bilmiyorum malesef

bim de satılan le cola le fanta gibi oldu bu yavvvv :kop:

her yerde bulunabilecek meguiar's ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim.Dünya çapında sayılı markalardan...

tesekkurler hocam.
birde meguiars in hangi urunleri oldugunu soyleseniz. cok cesit urunleri var

bendede siyah zafi vardi siyahin bakimi biraz zordur ama temizlenince güzel olur.benim sana tavsiyem 3m hologram cizik giderici ardindan yine 3m politurla devam ardindanda bir wax olayi bitirir.ebaydan hepsini temin edebilirsin. tabiki amatörce uygulamayla derin cizikleri gideremezsin ama yinede baya ise yarar. tavsiye ederim

pasta olarak meguiars m105+205, cila olarak meg 21 sealant tavsiye ederim.

www.shinearama.co.uk , elitecarcare, waxamomo, i4detailing gibi sitelere bi göz atın.

bendede siyah zafi vardi siyahin bakimi biraz zordur ama temizlenince güzel olur.benim sana tavsiyem 3m hologram cizik giderici ardindan yine 3m politurla devam ardindanda bir wax olayi bitirir.ebaydan hepsini temin edebilirsin. tabiki amatörce uygulamayla derin cizikleri gideremezsin ama yinede baya ise yarar. tavsiye ederim

http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll...eName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Arkadasim bunlari bulabildim. Bunlar nasil?

Yapılması gereken uygulamalar sırasıyla;
Tüm işlemler güneş almayan gölge bir yerde olacak şekilde;
Aracı güzelce yıkayın kurulayın, tüm plastik, kauçuk, cam heryeri güzelce bantla ve gazete ile koruma altına alın,

Makine ile yapacaksanız;
Meguiars Keçe ile, Meguiars 105 pasta, sonrasında oluşacak hareleri gidermek için
Meguiars cila süngeri ile Meguiars 205 hare giderici cila,
Boya koruma için elle ve pamukla Meguiars 21 ince film şeklinde arabaya uygulayın, bir saat kadar sonra kaliteli bir mikrofiber bezle güzelce silin ve parlatın.

Elle yapacaksanız elle yapan arkadaşlar fikir versinler ancak en iyisi makine ile yapmaktır.

Geri