Pasta cila sonrası oluşan taş izleri nasıl giderilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Droz84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Droz84

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese selamlar yaklaşık 2 ayönce sonaxta boya koruma işlemi yaptırdım aracı 1 gün bıraktıktan sonra sabah almaya gittiğimde süper canlı rengi olan parıldayan bir araç beklerken kaputta belirginleşmiş taş izleriyle karşılaştım. Görevliye sorduğumda ise " abi normal bu her araçta olur"dedi. Ben de sinirlenin çıktım araştırdım ama pek bi sonuç alamadım. Rötuş boyası yaptırdım ama biraz da olsa belli oluyor. Bunlardan kurtulmanın bir yolu var mı ne yapmalıyım?

pastadan birkaç gün önce doldurarak rotüş ve yapılan yerlere zımpara atılsaydı belli olmazdı okadar...
şimdi de yapılır ama azcık görünür haliyle okadarınıda ka kafaya takıyorsanız ki takmamanız lazım....komple boya yoksa ...

Böyle binmeye devam o zaman komple boya zor iş hem satarken sıkıntı olur

kaputa folyo en kolay cıkar yol :) Hem sonrasında uzerıne tabak, catal, bıcak , tuzluk karabıberlık kola sisesi vs koyarak arcınıza masa muamelesi bile yapabılırsınız Bkz : Merthan abi :D

Taş izlerine pasta ve polish tozları dolduğundan önceden görünmeyen taş izleri daha belirgin oluyor. Buna yapabilecek bişey yok. Zamanla arabanız yıkandıkça gidecektir beyaz görüntü. Polisaj işlemi öncesinde hiç taşırmadan rötuş yapsaydınız polisaj ile biraz daha iyileşip daha az belli olacak şekle gelebilirdi.

Şu an rötuş yapsanızda taş izlerinin içleri kalıntılar ile dolu olduğundan boyanın tutunması çok zor.

Geri