pert araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssahin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ekim ayında kaza yaptığım ve pert olarak değerlendirilen araç hala üzerimde görünüyor.İnternet vergi dairesinden sorguladığımda ise 2007 1. taksit mtv ödenmemiş görünüyor.Ben kaskodan paramı aldım ve araçla ilgim kalmadı.işlemler sırasında kaskonun isteğiyle aracı sadece trafikten çekmiştim.araç 2 hafta en-ka garajında kaldı sonra ne oldu bilmiyorum.sizce bu konunun üzerine gitmelimiyim yoksa zamanın akışına mı bırakmalı?eğer en-ka'dan biri alıp toplamayı düşünüyorsa mecburen üzerine alıcaktır diye düşünüyorum.eğer parçalayıp yedek parça olarak kullanırlarsa bu benim için sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum.sizin fikriniz nedir?

selam arkadasım, bizimde 10 gün önce yaptıgımız kaza sonucu, aracımızı pert ettiler.Yine bahsettiğin gibi Kasko trafikten düşüm istedi ve bizde yaptık, yalnız birkaç gün içerisinde verecekleri isime vekalet vermemizi istediler.Tahmin ediyorum aracı toplatacaklar.sizden böyle bir talep olmadı mı? İnternetten bakıp hala vergi borcu gorundugunu kaskoya ve vergi dairesine bir sor istersen, sonradan yuklu miktar faiz birikmiş bir vergi borcu ile karşılaşma

Takip et bence sonra başın ağrımasın ...

Pert raporu ve trafikten çekme belgeleriyle vergi dairesinden işlem görmesse Vergiden düşmüyor.:(

internete güvenme düşüm olmaya biliyo bazen git vergi dairesinden araştır

ssahin' Alıntı:
arkadaşlar ekim ayında kaza yaptığım ve pert olarak değerlendirilen araç hala üzerimde görünüyor.İnternet vergi dairesinden sorguladığımda ise 2007 1. taksit mtv ödenmemiş görünüyor.Ben kaskodan paramı aldım ve araçla ilgim kalmadı.işlemler sırasında kaskonun isteğiyle aracı sadece trafikten çekmiştim.araç 2 hafta en-ka garajında kaldı sonra ne oldu bilmiyorum.sizce bu konunun üzerine gitmelimiyim yoksa zamanın akışına mı bırakmalı?eğer en-ka'dan biri alıp toplamayı düşünüyorsa mecburen üzerine alıcaktır diye düşünüyorum.eğer parçalayıp yedek parça olarak kullanırlarsa bu benim için sıkıntı olacaktır diye düşünüyorum.sizin fikriniz nedir?
Arkadasım bu işler böyle yürüyor senin arac satılana kadar sende gözükecek sigorta aracı satarkende sende devrini isteyecek muhtemelen senin arac daha satılamamıs.Ama aracı cekme belgesi aldıktan sonraki bütün borçlar alıcıya aittir.Sen aracı sigortaya teslim ederken zaten senin borcunu temizlemeni istemiştir.

araç trafikden düşünce maliyeden düşmez.habire borç yazar en kısa zamanda maliye ye pert yazılarınla başvur.benim için sakinca yok ama senin için baya sakince dogar sonuçunda.mtv+geçikme faizi gibi:)

Benim bildiğim çekme belgen varsa borç yazmaz ,taki normale dönene kadar.

gecensene bizim aracımızda pert olmustu aynen sigorta şirketi bizden vekalet istedi 1 aylık.1 ay dolmuş olmasına ragmen arac halen bizim üzerimizde görünüyodu internette 2-3 ay sonra plakası basa aracın üstüne gectigini gördük.bşraz gec olmuştu yani..

bu konu bizim için de güncel, ben bir araştırayım bakalım.bizim araç ta trafikten düşüldü ama birde maliyeden düşmek gerekecek herhalde, gerçi temmuz sonuna kadar süre var (motorlu taşıtlar 2. taksit) ama ilgilenmek lazım yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri