philips diamond vision 5000K far ampülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRALBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRALBEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
philips diamond vision 5000K far ampülü kullanan var mı acaba? yorumlarınızı ve biligilerinizi yazarak yardımcı olur musunuz?

ampuller 80 lıra cıftı ben olsam beklerdım bıraz daha 120 lıraya xenonlar var her yerde ondan alırdm

+6000 k xenon:D

haklısınız iki ampüle 70-80 lira vermektense xenon almak en mantıklısı. xenonda beni caydıran şey farların arkasından oyuk acılması

haklısınız iki ampüle 70-80 lira vermektense xenon almak en mantıklısı. xenonda beni caydıran şey farların arkasından oyuk acılması
kesinlikle oyuk açılmıyor yanında aparatıyla geldi benimki direkt aparatına takılıp fara takıllıyor orjinal ampül tutucu delinmekten kurtuluyor

halajen ampüle 80 lira vermek yazık.
halojen alacaksanız osram night breaker tavsiye ederim. diger türlü az daha para verip xeon alin. ama oda o kadar dandik olmasınki. hem ilerde sorun çıkartmasın hemde düzgün aydinlatsin..

islak zeminde tüm aydinlatmalarin gücü zayiflar. bu kaçinilmazdir.
ama xeon teknolojisi ve gücü itibariyle. bu pek fark edilmiyor.
halojenlerde ise direk kendisini belli ediyor. islak zeminde bazen farlarımı kapatiyorum hiç bir şey degismiyo :)

Vakti zamanında eski arabamda kullanmıştım ilk başta 80 tl far ampülüne vermek garipmiş gibi geliyor ama kullanınca anlıyacaksın philips diamond vision serisi ampüller parasının karşılığını veriyor. ucuz xenonlar ile uğraşıcağana bunu al pihlips işini biliyor.

xenonda hangi K degeri aydınlatma yonunden en ıyı performansı veriyor?

emre arkadasım sizin xenon kitin markası ne acaba? far delinmiyorsa cok ıyı cünkü orjinal farları deldirmem xenon için...

Geri