philips x-treme vision

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar beyaz ledli araçlarımaza malum sarı ışık çok eğreti duruyor o yüzden ampülleri philips x-treme vision ile değiştirmek istiyorum bıraz konuları araştırdım özellikle sayın Eketen cok övmüş bu ampülleri; istanbulda nerede değiştirebiliriz bilgisi olan var mı servise mı gıtmek lazım?lkendim değştirecek kadar kabiliyetli değilim o yuzden bu ampülü satan ve değiştirecek bir yer biliyor musunuz? Bir de merak ettiğim kalıte olarak araclarımzdakı orjınal sarı ampüllerle bir farkı var mıdır bunun.? ve rengi beyaza yakın oluyor değil mi?

Ynt: philips x-treme vision

ben philips diomand vision taktırdım servisde 5 dk da takıyorlar ama işçlilik alırlar sanırım...

x-treme vision %100 daha fazla ışık veren sarı renk diye biliyorum ben ama yanlış da olabilir, siz beyaz renk istiyorsanız diamond vision kullanmalısınız. Sorunuza gelirsek sarı ampulden farkı görüş netliğidir, sarıya nazaran özellikle yağmurlu havalarda düşük görüş sağlar.

Ampülleri alıp herhangi bir oto elektirkçisine çok cüzi bir fiyatla taktırabilirsiniz.

Xv şu an performans ampullerinin en iyilerinden birisi. Çekttiği akım olarak standart ama aydınlatma gücü % 100 e kadar daha fazla. Renk olarak ne tam beyaz ne de aracın üstünde gelenler gibi sarı. 4000 kelvin renk ısısı var. Piyasada philips ampullerin çakması çok. Güvenilir yerden almakta fayda var. Yine özen ticaret in sitesinden inceleyebilirsiniz. Takma konusunda kendiniz çok rahat takabilirsiniz önemli olan kim takarsa taksın ampulün camından çıplak elle tutmamak. Bir de bu tip performans seri ampullerde kesinlikle araç çalıştıktan sonra farları yakın.

Bu ürün xenon ampuldeki XV yani bu

Afl siz araçlar için bahsettiğimiz ürün ise halojen XV yani bunun gibi

Xenon olan 4800K renk ısısına sahip. Yani bildiğiniz orijinal xenon ampulü.

Osram nightbreaker plus tan daha mı iyidir acaba 032questn

niko22 link' Alıntı:
Osram nightbreaker plus tan daha mı iyidir acaba 032questn

En azından aynı performans daha uzun ömürdür. Ama aydınlatma performansı olarak da biraz daha iyidir.

Zaten bu tip performans ampullerinde iki kat güçlü ışık değil bazı noktalarda standart ampule göre % x  kadar daha aydınlık alan diye geçer. ֖zellikle bozuk havalarda çok işe yarıyorlar. Artı % 10 gibi daha beyaz ışık standart ampule göre

philips x-treme visionu 2 sene eski aracım clio'da kullandım.Ürün gerçekden mükemmel çok daha fazla alanı cok daha yogun ışıkla aydınlatıyor.zaten farkını hemen hissettiriyor.Renk olarak sarı renk ama sarının en açıgı.Kesinlikle öneririm bende ilk fırsatta aracıma tekrar alıp takıcam

Geri