pıonner teyp ve orta konsol ekranı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRALBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRALBEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımda şu an car 400 teyp var. pıoneer 4150 modelini alıcam fakat bazı montajcı arkadaslar pıoneer takınca yani orjinal teybi sökünce orta konsoldaki ekranın tamamen gidecegini söylüyolar. bazı arkadaslar ise o ekranın teyp kapalı ikenki gibi calısmaya devam edecegini yani her zaman saati tarihi göstermeye devam edecegini söylüyolar. acaba bunlardan hangisi dogru bilginiz var mı? bide pıonner, orjinal teyp gibi kontaga baglı acalıp kapanmaya devam eder mi acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

sanırım orjınal teyp dışında hiç göstermiyordu.hatta siteden bir abimiz o gösterge gidicek diye opelin orjınal cd çalarını alıp taktırmıştı.yinede kesin bilgim yok bilenler vardır..

astra h da farkli teyp takinca teyp kapali iken nasilsa o sekilde oluyo buyuk ihtimalle astra g de de ayni sekilde olur yani surekli saat ve tarihi gosterir...

daha 2 hafta once. pioneer 5150ub modelini aldım. ekran felan gitmiyor. dedigin gibi teyp kapaliymis gibi ekranda tarih yaziyor. zaten pionner takınca diger ekran baglanti soketi boşta kaliyor. yani sanki teyp kapaliymis gibi oluyor.. rahatça alabilirsin.. ve ben çok memnunum..
4150 için fiyat aldın mı? paslasalım.. fazla para verme. ben dogubanktan aldım.

arastırdım biraz en uygun olarak taksitli 240 TL fiyat aldım. internetten almayı dusunmuyorum...

haftasonu almayı düşünüyorum... arkadada orjinal hoparlörlerin haricinde 2 tanede 350 watt cıkıslı pıoneer var. teybi degiştirince seste baya farklılık olur mu?

Son düzenleme:
anlamadım +1989 ne?

röle yaptırırsın car 400 ü açınca pionerr kapanır pionerı açınca car 400 kapanır yol bilgisayarına hç bişey olmaz

Geri