Plaka hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar, ayvalıkta oturuyorum ve aracımın plakası 10. app yaptırmayı denedim, 10 plakaya yapamayız dediler. izmitte emniyetin bastığı plakalardan yaptırtma imkanımız olabilir mi? mühürlü falan, yasal olarak yani.

tabiki yapabilirsin plakalarını sök çıkart araçtan şöförler cemiyetine git yazdırt orda mühür vurdur sonra emniyete gideceksin ordada mühür vuracaklar başka bişeyi yok app plaka mühürletmek zor oluyor biraz ha dersenki kendime güvenirim mühürsüz dolaşırım dersen ayrı bi olay

plakanın APP olması yada olmaması sadece tinerde bitiyo bunu sonra anlıosun aslında...

muhursuzz gezzz bıseycık olmazz ben öle yapıyorum muhurlu plakalarım bagajda duruyooo soran olursa cıkarır gosterırsın

istanbuldasın mühür neden bastırmadın sıkıntı olabilir... benimki mühürlü gayette kolay olmuştu

diyelim app yi yaptırdık mühürsüz, illaki arabanın kayıtlı olduğu birimdemi mühür vurulmalı. bize en yakın bir trafik subesindede vurulabilir mi?
aslında en iyisi BabyFacem in dediği gibi yapmak. hiç olmazsa ilk cezaya kadar hevesimi almıs olurum :)

ne uğraşıyorsunuz arkadaşlar.mühürlü plakayı alın gidin sanayiye.kenardaki siyahlığı silsinler.yazılarını üstünü düzgün birşekilde boyasınlar alın size app amma büytüyorsunuz.polisti fiklan değmez.istandulda isteyen olursa pendik sanayide yapıyorlar.oto boyacıların bircoğu yapıyor

APP plakayla dolaşmayın eğer yüksek bir yerde tanıdığınız yoksa kesinlikle çeviren polis gıcıksa önce cezayı yazıyor sonra arabayı parka çektiriyor ayrıca normal plakalara da ne yaparsanız yapın app plaka gibi olmuyor bizzat denedim app plakada harflerin rakamların arasındaki uzaklık filan farklı boyutları farklı

ayrıca normal plakalara da ne yaparsanız yapın app plaka gibi olmuyor bizzat denedim app plakada harflerin rakamların arasındaki uzaklık filan farklı boyutları farklı
:good:

Geri