Plaka Lambası + İç döşeme + Egzozlar

Astrag2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba sayın büyüklerim sevgili arkadaşlarım
Gün geçmiyor ki elim ayağım dursun.
Haftasonu aracımın plaka lambasıyla uğraştım ki tek normal kalan lambası orasıydı. Bugün sonradan bağlattığım sağdaki egzozların ve eşit dursun diye sollarda dahil içlerini sprey boya ile siyaha boyadım. Ayrıca aracımın havasını değiştirmesi için iç döşemelerin birleşim noktalarına turuncu şerit çektim. Nasıl mı? İnternet kablosu ile.

wOaDDP.jpg

x3gzzr.jpg

eoyVX7.jpg

Kgb6rb.jpg

eQy2Lr.jpg

eagYnd.jpg

Kgb6PQ.jpg

wOaDa3.jpg

Turuncu şeritler çok güzel olmuş bence elinize sağlık :)

Valla ne yalan soyleyim benimde hosuma gitti guzel olmus Güle güle kullan

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim yapması çok basit internet kablosunun içinden çıkan renklerden istediğinizi beğenip diğerlerinden ayırın ince bi tornavida yardımıyla birleşim yerlerine sıkıştırın. Yapıştırma kesme biçme işi hiç yok sıkıldığınızda da çıkartabiliyorsunuz. Öneririm

Elinize sağlık kollardaki kırmızı ledler güzel olmuş.Gece ambiansı var mı acaba?

Elinize sağlık. Ben de şu uygulamayı gördüm tam olarak nedir nasıl çalışır bilmiyorum ama yazılanlara göre delme yapıştırma v.s gibi şeyler olmuyormuş.

K6MWvW.jpg

eWo3pL.jpg

x3gGl4.jpg

xRGzpj.jpg

ep2JNL.jpg

xE29BA.jpg

@Hilaloğlu bu malzemenın ısmınıde ogreneydın ya guzel olurdu [MENTION=13380]ethembozkurt[/MENTION] [MENTION=35205]Emre Ünan[/MENTION]
bu urun nedır

Son düzenleme:
[MENTION=61577]anjelotkral[/MENTION] Kapı Ve Torpido Fitilli Neonlar olarak geçiyor. Link vermek yasak mı bilmiyorum;

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001231776584&sk=photos

Şahsı tanımıyorum, sadece fotoğraflarını gördüm ve linkten fotoğrafları siz de görebilirsiniz. Fotoğrafların birinde telefon numarası ve açıklama da yazıyor.

fosforlu esnek çubuklara benzettim ama neonmuş. Bu neonlardan bende çok aradım hatta 4 gündür araştırma içerisindeyim. Flex led veya leon led diyede geçiyorlar. Yurt dışı bir siteden 60$ a gördüm. hem pahalı hemde bulması oldukça zor

Geri