Plaka Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan almus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

almus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar plakamı değiştirdim.Yeni plakamı kestiriyim mi yoksa kenarlarındaki siyah çerçeveyi sileyim mi?Kararsızım. birde geçenlerde formun birisinde gözüme çarpmıştı.Bu plaka kenarındaki siyah çerçeveyi silme işinden bahsediyodu arkadaşlar.nasıl ve ne şekilde silinir.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

bence bu konuyu diger bi başlıkta açmalıydınız ama

kenarları tiner ile silip kesmeden çift taraflı bant ile yapıştırın garanti olsun isterseniz banttan kalan bosluklara silikon sıkabilirsinzi

tineri fazla bastırmayın kenardaki siyah boyanın altından beyaz çıkıcak fazla bastırırsanız beyazda silinir elinizde boyasız bi metal kalır

tinerle sil. bantla filan uğraşma direkt çak silikonu devam et :D

tinerle sil çift taraflı bantla yapıştır silikon vurma aralara su giriyor silikon zamanla ayrılıyor bantta ayrılır ama silikon boyayla beraber ayrılıyor benim plakadan örnek alabilirsin :)

arkadaşım bende senin gibi kararsız kaldım fakat çerceveleri silmede karar kıldım ve tinerle hafif hafif sildim aman haa fazla bastırma yoksa beyaz boyada çıkıyo plakanın ona dikkat et daha sonrada çift taraflı bantla yapıştırdım garantiye almak bakımından birazda terason sıktım banttan boş kalan yerlere ve sonuççç taşş gibiii haa bu arada plaka yazılarınıda kalınlaştırırsan daha iyi duruyo tabi sen bilirsin ama ben yinede hatırlatayım... hayde kolay gele:)

hocam istersen siyah çerçevenin üstüne beyaz elektrik bantlarıyla geç. istediğin zaman çıkartırsın. ama çok ince çalışman lazım. yoksa amele işi gibi durur. ben yaparken önce önü yaptım kötü oldu arka harika oldu sonra işi kapınca önüde arkadaki gibi yaptım. şimdi bant olduğu farkedilmiyo. ama yinede senin takdirin.

hocam istersen siyah çerçevenin üstüne beyaz elektrik bantlarıyla geç. istediğin zaman çıkartırsın. ama çok ince çalışman lazım. yoksa amele işi gibi durur. ben yaparken önce önü yaptım kötü oldu arka harika oldu sonra işi kapınca önüde arkadaki gibi yaptım. şimdi bant olduğu farkedilmiyo. ama yinede senin takdirin.
Valla güzel fikir bende düşündüm ama yıkarken problem çıkarsa bantlarda.

Geri