Plakalık İptali Geç Oldu ama oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar biraz geç resim koydum ama kusura bakmayın plakalıklarımı iptal ettim nasıl olduğuna siz karar verin artık.

Nasıl yapıldığını merak eden arkadaşlara şöyle bi açıklama yapayım.

Çok basit ilk önce plakalıklarımızı söküyoruz bu işlemi yapmadan önce tampona zarar vermemek için tavsiyem kırmak değil vidalarından sökmek olacak çıkaramadıysanız plakayı üst taraftan PENSE YARDIMIYLA KIRIN sonra plakayı çıkarın genelde düz vida kullanıyorlar ama sizin eviniz 5.katta isi siz yanınıza bide yıldız alın.Plakalığı çıkardıktan sonra plakamızın arka ve ön kısmını çok iyi bir şekilde nemli bir bezle siliyoruz ki toz olmasın arkası sonra SELÜLOZİK tinerle köşelerindeki siyah çizgileri siliyoruz PAMUK yardımıyla yapabilirsiniz.aman dikkat BİR TARAFA DOĞRU SİLİN yani hem sağa sonra sola silmeyin boyayı saçarsınız çok kötü bi görünüm olur.Sildikten sonrada arka kısmına ŞEFFAF silikonu sıkıyoruz 2 Plakayada 1 tüp silikon yetiyor.Ve son olarak Yapıştırıyoruz.Dikkattli ve ortalanmış olup olmadığınızı anlamak için yanınızda bi arkadaşınızı veya aile fertlerinden birini bulundurun.3-5 Dk arası bekledikten sonra İşlemimiz BİTMİŞ OLUYOR.

Hayırlı Olsun.

Opel Corsa benim

Ekli dosyalar

• Bebeğim2.webp
    Bebeğim2.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 118
  • Bebeğim3.webp
    Bebeğim3.webp
    49.3 KB · Görüntüleme: 90
  • Servan Corsa.webp
    Servan Corsa.webp
    40.2 KB · Görüntüleme: 71
  • Servan Corsa4.webp
    Servan Corsa4.webp
    42.8 KB · Görüntüleme: 59
  • Servan Corsa33.webp
    Servan Corsa33.webp
    38.6 KB · Görüntüleme: 60
Corsa Benim değil yukarıda benim die yazmışım yarım kalmış kusura bekmayın benim arkadaşın diye yazacaktım bişey oldu resimlere geçtim.Umarım beğenmişsinizdir.

eyvallah kardeş

gereksiz gördüğüm bi uygulamadır esasında.. ama güzel mi diye sorarsanız bence güzel duruyo.. peki araç plakanın olduğu kısımdan darbe alırsa, plakanın sökülmesi düzeltilmesi tekrar yapıştırılması falan zahmetli olmaz mı

yani genelde kaza yapmadığın için bi problem yani ona bakarsan trafik kazalarında insanlar ölüyor araç kullamayalım eğer senin gibi düşünürsek meftunn sadece hoşdurması için yapılan bi uygulama plakalık varkende kırılabilir

yani genelde kaza yapmadığın için bi problem yani ona bakarsan trafik kazalarında insanlar ölüyor araç kullamayalım eğer senin gibi düşünürsek meftunn sadece hoşdurması için yapılan bi uygulama plakalık varkende kırılabilir

bunu çok içten söyleyebilirm ki uygulama gerçekten aracınıza yakışmış.. değmiş yani.. merak ettiğim kısım başkaydı yoksa dediklerine katılıyorum..sorun deil.. güle güle kullan

Geri