polyester(karbon fiber)den vectra b ye body kit yapmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectrali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaslar ben daha önce vectra ma carbon fiber den oval kolon pandizotu yaptım simdi ise karbon fiberden tampon ve marşpiyel altlarına ek uzatma yapmak istiyorum nasıl yapabilirim özel kalıba mı koymak lazım.şimdi bazı arkadaşlar ''arızalımısın olum sen git hazırını al'' diyebilir.ama ben kendi el emegimle arabama bişeler yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...:confused:

merhaba arkadaslar ben daha önce vectra ma carbon fiber den oval kolon pandizotu yaptım simdi ise karbon fiberden tampon ve marşpiyel altlarına ek uzatma yapmak istiyorum nasıl yapabilirim özel kalıba mı koymak lazım.şimdi bazı arkadaşlar ''arızalımısın olum sen git hazırını al'' diyebilir.ama ben kendi el emegimle arabama bişeler yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...:confused:

tamponlar için biraz anlatayım ben yaptırdığım için izledim ordan biliyorum :)

bu hazır gt tampon altı ekini al sonra tamponunu güzelce sil tampona siyah cam silikonu sık ve eki yapıştır.yapıştırdıktan sonra ekin yan taraflarından 2 şer vida at daha sonra tampona birleştirme işine geç.fiberde kullanılan macun ve polyester kullanarak ek ile tampon arası farkı kapatarak orjinalmiş gibi bir yüzey ver.gt ekinin kenarları çıkıntılıdır onu biraz traşla ve o kenarlarada gerekli malzemeleri kullanarak tampon kenarı yap.bütün kuruma işlemlerinden sonra traşlama macun derken en son güzel halini alır ve boyacıya gider.boyacıda ufak tefek macunlar zımparalar ve boyar sonuç harika bir tampon :)

anlattıgın için cok tesekkür ederim.resimleri var mı peki görmem mümkün müdür?okulum oldugundan şu an boş vaktim yok yazın anlattıgın gibi yapmayı planlıyorum.gt nin eklentileri kac liradır?bi bilgin var mı?

güzel bir konuya parmak basmışsın bence,herkes gidip aynı ekleri alıyor ve bütün araçlar klonlanmış gibi oluyor,ama herkes kendi hayal gücüne bağlı olarak ekleri yapsa ortaya neler çıkar bir düşünün,bende internetten araştırdım daha önce ama fazla bişey bulamadım,umarım bilgisi olanlar bizimle resimli olarak paylaşır

anlattıgın için cok tesekkür ederim.resimleri var mı peki görmem mümkün müdür?okulum oldugundan şu an boş vaktim yok yazın anlattıgın gibi yapmayı planlıyorum.gt nin eklentileri kac liradır?bi bilgin var mı?

benimkisinin yapıldıktan sonra resmi yok ama bu eklentilerdeki resimleri vererek yaptırdım inceleyebilirsin

Ekli dosyalar

• DSC04975.webp
    DSC04975.webp
    34.3 KB · Görüntüleme: 110
  • DSC05002.webp
    DSC05002.webp
    55.5 KB · Görüntüleme: 98
cok teşekkür ederim cok güzel resimler yaa:)bende buna benzer birsey yapmayı düşünüyorum...

anlattığımı yapınca bu resimlerdeki oluyor işte ali çok da güzel oluyor orjinal tampon çizgileriyle modifiye bir tampon çok şık duruyor :)

abi ben acayip gaza geldim elim yatkın benim böle benim alet ve malzeme imkanımda var cok şükür cok dehşet yaparım. (inşaallah):) yaza dogru ama daha 17-18'' jant ve yayda lazım:(((

Geri