power box

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugun servisi aradım power box icin bilgi fiyat istedim sadece yazılım yukkeniyormus araca ve bir anda 35 hp artıyormus ama fiyatı azıcık fazla 1200 euro:mad: sadece iscilik ne bir parca takılıyor ne bişey bilgisayardan sadece yazılım yukluyor ve 1200euro istiyor

2 hafta önce pazar günü, yegenimin daveti üzerine fiatturkey forumunun polonezköy buluşmasına katildik.yegenime ait 2008 model grandepunto sport t-jet aracını, 120 hp den 150 hp ya cıkardılar (yaklaşık, beklenen değer,ölçme imkanı yoktu).işlem sadece 20 dk kadar sürdü, sokete laptop baglandı yazılım kopyalandı sonra 15-20 dk sonra tekrar bağlanılıp yeni yazılım yüklendi.bütün olay budur.Hatta Mehmet Gazihan a oradaydı, beraber sahit olduk olaya. Fiyat sanırım 750 ytl idi.fırsat buldugunda aracı dyno ya sokacak, bakalım ne olmuş görecegiz

ya ben güvenemiorum ama bu power box yada chip tuning işine.. birine soruorum, araca uzun vadede zarar vermez diyo, başkasına soruorum sakın haaa diyo..
öbürüne soruorum, bi anlık hevestir, ilerde motora zarar verir diyo..

muamma yaniii...

bugun servisi aradım power box icin bilgi fiyat istedim sadece yazılım yukkeniyormus araca ve bir anda 35 hp artıyormus ama fiyatı azıcık fazla 1200 euro:mad: sadece iscilik ne bir parca takılıyor ne bişey bilgisayardan sadece yazılım yukluyor ve 1200euro istiyor

serviste 1.200ytl ye yapıyorlardı o işi. bana euro dememişlerdi....

ya ben güvenemiorum ama bu power box yada chip tuning işine.. birine soruorum, araca uzun vadede zarar vermez diyo, başkasına soruorum sakın haaa diyo..
öbürüne soruorum, bi anlık hevestir, ilerde motora zarar verir diyo..

muamma yaniii...

aracınız zaten optimum değerlerde, maksimum performans almaya dayalı yapılmış. optimum değerler içerisinde, bakım aralıkları, yakıt sarfiyatı, motor ömrü vs herşey ölçülüp biçilmiş.

tabiki butun araç motorları bu doğrultuda kısıtlanmış yapıdadırlar. ancak bu demek değildir ki , istenildiğinde maksimum performans elde edilmesin. forumumuzda okuyorum 160 hp lik corsa 1.7 dti lar var. kullanıma bağlı olarak düşünüyorum da ben eger aracıma bu tur bir modifikasyona girişiyorsam, karşılıgını da almak ister ve o pedala basarım.

aracın can damarı olan bu pedala gereginden fazla basar, ona şevkat gostermezseniz, o da infilak eder bir gün... inanmıyorum ki benim duzenli bakımları yapılmış stok kullanılmış corsam ile 150 beygirler üreten bir corsanın ömrü aynı olsun.
uzmanlık alanım olmamakla beraber, sahsi görüşüm; motor, ömrünü, arttırdığı performansla doğru orantılı olarak bitirecektir.

Fiyati , uygulamasi bir yana performans artirdigi bir gercek.Fakat,uzun yillar sorunsuz binebilecegimiz araclar hp artisi ile motorun omru kisalabilir.
Bunuda goz ardi etmemek lazim.

servis bu aracları zaten dısarda yaptırıyormus bende arastırdım yerini buldum 800ytl fiyat verdi ve serviste arabayı o kisiye goturuyormus 1600ytl servis garanti vermek icin kendine alıyor 800 ytl karsıya veriyor iste hepsi acık ortada

aracınız zaten optimum değerlerde, maksimum performans almaya dayalı yapılmış. optimum değerler içerisinde, bakım aralıkları, yakıt sarfiyatı, motor ömrü vs herşey ölçülüp biçilmiş.

tabiki butun araç motorları bu doğrultuda kısıtlanmış yapıdadırlar. ancak bu demek değildir ki , istenildiğinde maksimum performans elde edilmesin. forumumuzda okuyorum 160 hp lik corsa 1.7 dti lar var. kullanıma bağlı olarak düşünüyorum da ben eger aracıma bu tur bir modifikasyona girişiyorsam, karşılıgını da almak ister ve o pedala basarım.

aracın can damarı olan bu pedala gereginden fazla basar, ona şevkat gostermezseniz, o da infilak eder bir gün... inanmıyorum ki benim duzenli bakımları yapılmış stok kullanılmış corsam ile 150 beygirler üreten bir corsanın ömrü aynı olsun.
uzmanlık alanım olmamakla beraber, sahsi görüşüm; motor, ömrünü, arttırdığı performansla doğru orantılı olarak bitirecektir.

teşekkürler, bu açıklayacı olduu... :alkis:

Geri