Powerbox ve chip aynı anda kullanılır mı??

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devecİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devecİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
23
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum ve yorumlarınıza ihtiyacım war. Aracım cdti astra. Aracıma chip yaptıracağım. aynı zamanda box ta takmak istiyorum. ama box bir switch yardımıyla devreye gircek veya devreden çıkacak. yani ihtiyacım olduğunda devreye alacağım. böyle birşey mümkün müdür? çok duman atmasının önüne devreden çıkarak geçmeyi düünmüştüm aynı zamanda o güç artışıda beni heyecanlandırıyor. Bu konuda özellikle Mehmet ustanın fikrini rica ediyorum e tabi siz değerli arkadaş ve abileriminde.

Saygılarımla
 
box işine girme bence düzgün bi yazılım işini görür 110hp yetmezmi?

sonucata altındaki 1.3 dizel arac spor kullanım için almadınki

seni heyecanlandırmasını istedigin güc nedir? hedefindeki beygir?

onlarıda paylaşırsan da güzel tavsiyeler alabilirsin
 
tam olarak duz yolda 0-140 arası yenı kasa civic e gecilmek ıstemıyorum. herzaman kullanmıcam zaten box u. nadıren olacak ama olmasını ıstıyorumda. Haklısınız sonucta 1.3 ama boyle bır uygulama war mı dıye danısıyorum sızlere:)
 
mehmet usta ıle daha onceden gorustum ama bu ıkısının bu sekıldekı kombınasyonunu sormak aklıma nedense hıc gelmedı. amacım hız yapmak degıl. sadece kalkıslarda kendını bılmez cıvıc cılere bıraz olsun ter dokturmek:)
 
arama yaptırırsan böyle bir konu vardı ve sanırım kullanılabiliyordu.
 
Bu uygulama yapılıyor ama turbo, yakıt pompası ve enjektörlere aşırı yüklendiği için kısa sürede çok masraflı bir sorun yaşarsın 1.3cdti da arkadaşın aracına box takmıştık 21 sn de gittiği mesafe 19,5 sn ye dusmustu hızda 107 km den 114 km ye cıkmıstı rampa yukarı aynı rampada accent era 1.5 crdi box ile 129km yi gördü (gps ölçümleri)
 
güzel bi yazılımla civic le oynarsın arkadaşın 1.6 125 hp mi ne en son kasa işte chip den sonra 40 da roll a başlıyor 80 90 da aramızda 3 4 boy mesafe oluyo mehmet ustayla bi daha görüş bence bende ona yaptırmıştım
 
3/4 boy çok iyi
 
Chip tuning'de ki işlem aracın var olan gücünü ortaya çıkarmak değil mi zaten? Siz chip tuning ile o maksimum güce çıkmış oluyorsunuz,bunun üzerine box eklemek yanlış olur ve arızalara neden olur.
 
Geri
Üst