<===!! Private Garage "İnsigniA" !!===>

diadavidoff

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
<===!! Private Garage "İnsigniA" !!===>

Forumumuzda kendilerini belli etmesede çok insignia sahibi olan arkadaşlarımızın varlığı dikkatimi çekti bu nedenle artık bizeimde insignia sahibi olanlar ve insignia severler olarak bi konumuzun açılma zamanı geldiğini düşündüğüm için ilk adımı atarak garajımızın birbirimiz için paylaşım ,yardım,tanışma,arkadaşlık bakımından faydalı olması dileğiyle...

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

SAM_1540-2.jpg

Garajınız hayırlı uğurlu olsun insignia alırsak park ederiz :)

Çok sağolun arkadaşlar ama yalnız forumda insigniası olan hiç arkadşımız yok galiba:)

İnsignia garajı vardı :)

insignia türkiyeye ilk geldiği zamanlar buraya insignia hakkında birşeyler yazmıştım.
o zamanlar 115 hplik almıştım. ivmelenmesinin iyi olduğundan falan bahsetmiştim :) sonrasında bayiye 180 hplik test aracı geldiğinde test ettiğimde benimkinin uçak görünümlü at arabası olduğunu farkettim. 1-2 hafta içerisinde sattım aracımı 180 hplik aldım. toplamda 1.5 senelik insignia kullanıcısıyım ve cok memnunum.
yakıtı biraz fazla yakıyor ama her güzelin bi kusuru olur misali nazını cekiyoruım..

insignia türkiyeye ilk geldiği zamanlar buraya insignia hakkında birşeyler yazmıştım.
o zamanlar 115 hplik almıştım. ivmelenmesinin iyi olduğundan falan bahsetmiştim :) sonrasında bayiye 180 hplik test aracı geldiğinde test ettiğimde benimkinin uçak görünümlü at arabası olduğunu farkettim. 1-2 hafta içerisinde sattım aracımı 180 hplik aldım. toplamda 1.5 senelik insignia kullanıcısıyım ve cok memnunum.
yakıtı biraz fazla yakıyor ama her güzelin bi kusuru olur misali nazını cekiyoruım..

En doğrusunu yapmışsınız valla benim aracım blowoff denemesinde turboyu korumaya almıştı servise gidene kadar atmosferik gittim turbo olmayınca allahım işkenceydi desem yeridir:)
Ku sur değil bizimkiler ya benzinin litresi 4 liraya yakın olan ülkede kullanmak kusur bu araçları yurt dışında 15 krş yakarken bizim ülkemizde 42 kuruş yakıyor araba napsın:)

Geri